Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesi Emniyet Amirliği görevine atandığı günden bu yana Halkın huzur ve güveni noktasında Emniyet-Asayiş ve güvenlik gibi bir çok konuda başarılı hizmetlere imza atan ve Kurumlar arası işbirliği ve diyalogu en üst seviyeye taşıyan Amir Atay Konar şimdi de Personelin eşlerini bir araya getirerek bir ilki gerçekleştirdi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Salonunda Emniyet Teşkilatı Personelinin eşlerini bir araya Emniyet Amiri Atay Konar ve Eşi Duygu Konar, bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerin ilk olduğunu bundan sonra da sürekli olarak devam edeceğini söylediler.

Personelin birbirini yakından tanımalarının hizmette ve başarıda önemli bir etken olduğuna inandıklarını söyleyen Konar çifti, birlik-beraberlik ve kaynaşmanın önemli olduğunu belirterek, programa tüm Personel eşleri ile bayan personelin tamamının katıldığını bunun da çok sevindirici olduğunu ifade etti.

Atay Konar, programın başarılı geçmesi ve ‘iyi eğlenceler’ dileği ile toplantıdan ayrılarak hanımları baş başa bıraktı.

Yaklaşık 3 saat süren programda; polis eşleri Müzik öğretmeni Belkıs Yüceloğlu'nun söylediği eserlerle zaman zaman duygusal anlar yaşarken çoğu zamanda gönüllerince eğlendiler ve birbirleriyle sohbet etme imkanı buldular.

Duygu Konar, şunları söyledi: "İlçede personel arasında ilk defa gerçekleştirilen bu program bize gösterdi ki; bundan sonrada daha sık bir araya gelmemiz gerekiyor. Çünkü; personelimizin çoğu yeni atama yurdun çeşitli yerlerinden önemli bir görevi yerine getirmek üzere burada buluşmuşlar. Burada bir araya gelerek hem çevre edinmiş olacaklar hem de yalnızlık hissetmeyecekler, bugün çok güzel bir etkinlik oldu, arkadaşlarımızın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Bundan sonrada bu programlarımız devam edecektir, ayrıca bizlere salonlarını tahsis eden Atatürkçü Düşünce Derneği yönetimine de teşekkür ediyorum.”

Emniyet Mensuplarının eşleri de bu tür programların devamlı olması gerektiğini ifade ederek ilçe Emniyet Amiri Atay Konar ve Eşi Duygu Konar'a teşekkür ettiler.


Editör: TE Bilisim