MHP yerel seçimlerde zafere koşuyor.


Demokrat Parti (DP) Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet İspir, Prof. Dr. Tahir Akgemci lehine adaylıktan çekilerek, Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) geçiş yaptı.


Dün akşam MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci’nin seçim bürosunda yapılan geçiş töreninde Ahmet İspir, 5130 kişiyle birlikte Prof. Dr. Tahir Akgemci’ye destek vermek üzere MHP’ye geçiş yaptıklarını resmen açıkladı.


Ahmet İspir yaptığı konuşmasında: “MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci ile bir araya gelmiş bulunmaktayız.


Devletin gücünü kullanarak seçim kazanmak isteyenlere karşı milletin gücünü birleştirmesi gerektiğine inanıyorum.


Birleşme adresi MHP çatısı altında Prof. Dr. Tahir Akgemci’ye destek verme kararım beni destekleyen çevre ve sevenlerimin de ortak karardır.


Bu birleşmenin hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.


İl Başkanı Bastırmacı, birleşmenin hayırlara vesile olmasını dileyerek, Ahmet İspir ve ekibine teşekkür etti.


Milletvekili Mesut Dedeoğlu’da yaptığı konuşmasında; “Ahmet İspir ve ekibi partimize katılarak, gücümüze güç kattılar” dedi.


Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci; “Ahmet İspir ve ekibinin partimize katılması bizi daha da güçlendirdi. Ahmet Bey ve arkadaşlarına teşekkür ediyoruz.


30 Mart’ın Kahramanmaraş için dönüm noktası olduğunu defalarca söylemiştim. Bu birleşme de zafere giden yolun belirtisidir. Aynı düşünceyi savunanların, güç birliği yaparak, yol arkadaşlığı yapmaları kadar güzel bir şey yoktur. Ahmet İspir ve ekibiyle omuz omuza çalışacağız. Bizimle yol arkadaşlığı edecekler ve Kahramanmaraş’ımıza hep birlikte hizmet edeceğiz. Daha da güçlendik. Bu güç birliğinin hayırlara vesile olmasını diliyor ve partimize hoş geldiniz diyorum diye konuştu.


Ahmet İspir ve arkadaşlarına MHP rozetleri takılarak hep birlikte hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.