MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci ve Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz, Doğukent Mahalle sakinleriyle buluştular.


Coşkulu kalabalık, görenlere “MHP Doğuket’i fethetti” dedirtti. 


Mahalle sakinlerine seslenen Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz, gençlere iş sözü verdi, bu seçimin bir kader seçimi olduğunu belirterek, “Bu bacınızı belediye başkanı olarak görmek istiyor musunuz?” sorusuna kalabalık hep bir ağızdan, “Eveeeeeet” diye karşılık verdi.


Kalabalıktan bir bayanın, “Neslihan hanım, sayın adayımız, senin buraya gelmene gerek yoktu, burası, Doğukent yani Dulkadiroğlu zaten senin!” deyince, bütün insanlar alkış yağmuruna tuttu.


Nergiz, “Bu iktidar sizi hep ihmal etti, hep unuttu, size hizmet etmedi. Oysa bu mahallenin sorunları çok ki ben bu sorunları biliyorum ve çözebilecek güçteyim, yetenekteyim. Yeter ki sizler bize fırsat verin. Nasıl belediyecilik yapılırmış göstereceğim. Belediyenin kapısı hep açık olacak, çünkü bu belediye sizin. Beni bu makama sizler getirdiğinizde, sizleri öteleştirmeyeceğim, sizleri bekletmeyeceğim” dedi.


NERGİZ;  MADEM BAŞBAKANA OY İSTEYECEKTİNİZ, SİZ NEDEN ADAY OLDUNUZ?


Başkan seçildiğinde belediyedeki taşeron işçileri kapının ağzına koyacağı şeklindeki asılsız iddialara da cevap veren Nergiz, “Ne alakası var. Burası koskoca bir ilçe olacak. Kaldı ki işçi çıkartmak yerine daha işçi alacağız. Size söylenenlere inanmayın, kanmayın. Yine şunu da dediler, MHP adayı başkan olursa sosyal yardımlar kesilir. Hiç alakası yok. Belediyeciliğin gereğidir zaten sosyal belediyecilik anlayışı. Hiç öyle şey olur mu, üstelik de daha da artana bir hizmet anlayışına sahip olacağız. Söylenenlere inanmayın” diye konuştu.


İktidar Partisi adaylarına da yüklenen Nergiz; “Madem başbakana oy isteyecektiniz. Siz neden aday oldunuz?” diye sordu.


“Başkanımız Tahir Baba” sloganları eşliğinde coşkulu kalabalığa seslenen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, önce gençlere seslenerek: “Gençler şimdiden Spor tesisiniz hayırlı olsun” dedi.


AKGEMCİ; DOĞUKENT MHP’DE BULUŞMA KARARNI ÇOKTAAAN VERMİŞ


“Doğukent Ak Parti’nin kalesi diyenler gelsin de görsün. MHP seçim zaferini ilan etti. Doğukent MHP’de buluştu. Bize yol arkadaşı oldu” şeklinde konuşarak kalabalığı daha da coşturan Akgemci, tam destek sözünü aldı.


Modern belediyecilik hizmetlerinin en süt seviyede sunulacağını söyleyen Akgemci, hanımların yoğun katılımını görünce onlara yönelik projelerinden bahsetmeden geçemedi.


Mahalle konaklarıyla bayanlara çok fonksiyonlu sosyal alanlar kazandıracağını söyleyen Akgemci; “Bu projenin geniş kapsamlı bir proje olduğunu açıklayan Akgemci, açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Özellikle siz hanım kardeşlerimizi sosyal hayata kazandırmak istiyoruz. Sosyal hayattan kastımız ise; ekonomik, kültürel, sportif faaliyetlere sizleri dahil edeceğiz. Aynı zamanda genç kızlarımızın meslek edinme, kişisel gelişimlerini tamamlama hususunda öncülük edeceğiz.


Yine engelli çocuğu ya da yakını olan kısacası evinde bakıma muhtaç engellisi olan ailelerimizin hayatı çok zor. Kendilerine vakit ayırma fırsatı olmuyor. İşte bu mahalle konaklarımızda biz bunu da yapacağız. Uzman kişilerin kontrolü eşliğinde engelli yakınınızı gönül rahatlığı ile belirli aralıklarla bırakarak, kendinize zaman ayıracaksınız.


Dini vecibelerini yerine getirebileceğiniz, sohbet edebileceğiniz, sevdiklerinizle dostlarınızla faydalı vakit geçireceğiniz bir ortam.


Biz hanım kardeşlerimizin fikrine çok önem veriyoruz. Şu bir gerçek ki onlar sorunları daha iyi tespit ediyorlar. Projelerimizde zaten ihtiyaçlar doğrultusunda hazırladık” dedi.


Modern bir şehre kavuşmak için MHP’de buluşma zamanı olduğunu söyleyen Akgemci, Perşembe günü saat 12:00’de Müftülük Meydanında Kahramanmaraşlılara seslenecek olan Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin mitingine davet etti.