29 Mart 2009 Pazar günü yapılan yerel seçimde partisinden yüksek oy alması nedeni ile ‘kendinden çok emin tavırlar’ sergilemeye başlayan ve milletvekili adayı olabileceğini hesaplayarak halk gezilerine büyük ağırlık veren Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın basına yönelik çifte standardın dozunu artırması tepki görmeye başladı.

Önceki belediye başkanlarının aksine Kahramanmaraş’taki yerel basına en az abone desteğinde bulunması ile bilinen Başkan Poyraz’ın döneminde kentin nabzını tutan internet siteleri ile diğer basın-yayın organları adeta ‘üvey evlat’ muamelesi görüyor.

Yerel gazetelere bin 500 ila 2 bin lira arasında yıllık abone desteğinde bulunan Kahramanmaraş Belediyesi, dünya çapındaki bir kitleye ulaşma imkânı bulunan internet haber sitelerine ise ‘delikli kuruş’ destek olmazken, ulusal haber ajanslarına kurumsal abone olması ile de tam bir tezatlık oluşturuyor.

Her zaman 'hasbi' olmakla öğünen Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz şimdi de halk gezilerine kendisine yakın olarak hissettiği ve AK Parti’nin il yönetiminde bulunan basın kuruluşlarını davet etmeye başlayarak çifte standardın dozunu artırdı. (www.kanal46.com)