Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin, Başbakan Erdoğan ile parti liderlerinin görüşmesi konusunda yeni bir öneri ortaya attı.

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, vefat eden eski milletvekili Kerem Güneş için TBMM'de düzenlenen törende gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin ''Terör konusunda liderlerin bir araya gelmesi konusunda yaptığınız öneri büyük yankı yarattı. Fakat liderler farklı tavırlar sergilediler'' sözleri üzerine Mehmet Ali Şahin, şöyle konuştu:

''Görüşürler, hiç merak etmeyin. Görüşmeleri son derece doğal olandır, görüşmemeleri doğal olmayandır. Siyasi partilerimiz millete hizmet için vardırlar. Bir araya gelmeleri çok iyi olur. Geçmişte bir araya geliyorlardı liderler.

Genel başkanlarımız zaman zaman bir araya gelmeli, birbirlerini evlerinde ziyaret etmeli, birbirlerinin çayını, kahvesini içmeli. Böyle dostluklar olmalı. Bu, kamuoyunu da son derece rahatlatır. Bunu yapabilmeliler.”

Şahin, kendisinin devreye girmesi konusunda ise ''O noktaya gelen insanların başkalarının aracılığına ihtiyaç hissetmemeleri gerekir. Çok rahat konuşabilmeliler, bir araya gelebilmeliler. Bu tabanlarımıza da verilecek çok güzel mesaj olur''” dedi. (Mynet)