CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu özel bir toplantıya katılmak üzere bugün İstanbul’a geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik açıklamaları ile ilgili soruları yanıtlayan Kılıçdaroğlu, “Benim muhatabım Sayın Recep Bey’dir. Recep Bey yanıt verirsi bende ona soru sorarım" dedi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN BAŞBAKAN'A SORU

Türk Hava Yolları’na ait bir uçakla 14.00 sıralarında Ankara’dan İstanbul’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Atatürk Havalimanı VIP Salonu’nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yeni bir soru soracağını ifade eden Kılıçdaroğlu, “Madem ki Dubai’deki anlaşma, hiçbir koşul öngörmüyordu, siz 1 milyar dolarlık bir hibeyi hangi gerekçe ile reddettiniz. Bunun cevabını versin sonra konuşuruz" diye konuştu.

BUNLAR ÜLKEYİ NASIL YÖNETİYOR

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Büyükanıt'ın aracı Genelkurmay bütçesinden alındı" açıklamalarını da değerlendiren Kılıçdaroğlu, “Genelkurmay’ın bütçesi devlet bütçesi dışında mıdır? Genelkurmay bütçesinin devlet bütçesi içinde merkezi yönetim bütçesi içinde olmadığını bilmiyorlarsa bunlar bu ülkeyi nasıl yönetiyorlar merak ediyorum" diye konuştu. (Hürriyet)