Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un ilk basın toplantısını bu hafta içerisinde yapması bekleniyor.

Daha önce 6 yılı aşkın bir süre AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulunan ardından da 21 Haziran 2009 Pazar günü 12 Şubat Stadı’nda tek listeli olarak gerçekleştirilen il kongresinde seçilen Erkoç’un bu göreve geldikten sonra yapacağı belirtilen basın toplantısı bundan önce ‘mücbir’ nedenlerden dolayı ileriki günlere ertelenmek zorunda kalmıştı.

Partinin yeni hizmet binasında yapılması beklenen geniş kapsamlı basın toplantısında parti icraatlarını anlatacak olan genç Başkan Erkoç, basın mensuplarının kendisine yönelteceği çok çeşitli konulardaki sorularını da cevaplandıracak.

19 Ekim 2008 Pazar günü seçilen Merkez İlçe Başkanı Necati Okay ise geçen günlerde ilk basın toplantısını yapmıştı. Ancak bazı gazetecilerin; ‘Kahvaltılı ve yemekli basın toplantısı olmaz. Bu durum basınla sohbet toplantısı olur’ diyerek bu toplantıyı takip etmemeleri üzerine Erkoç’un basın toplantısını büyük bir ihtimalle parti binasında yapması bekleniyor.

Kahramanmaraş siyasi gündemine damgasını vurarak günlerce konuşulması beklenen basın toplantısı öncesinde Kanal 46 Haber Merkezi olarak, siz okuyucularımızdan da Başkan Erkoç’a sormamızı istediğiniz soruları da bekliyoruz.

AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ İL BAŞKANI SAYIN FATİH MEHMET ERKOÇ’A SORULMASINI İSTEDİĞİNİZ SORULARINIZI;

0.344. 225 30 30 no’lu telefona,

0.344. 224 20 68 no’lu faksımıza,

[email protected] ve [email protected] mail adreslerimize iletebilirsiniz. (www.kanal46.com)