AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Makine Yüksek Mühendisi Fatih Mehmet Erkoç, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.


AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Makine Yüksek Mühendisi Fatih Mehmet Erkoç, esnaf ziyaretlerine Namık Kemal Mahallesi ve Doğukent’te devam etti. Seçim çalışmaları kapsamında esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelerek geçiren Erkoç, sorunları dinleyip çözüm önerilerini anlattı.


  Ziyaretlerinde vatandaşların yakın ilgisi ve güler yüzü ile karşılanan Erkoç, gördüğü teveccühle moral depolarken, samimi duygularla kendini konuk eden esnaflara da teşekkür etti.


  Esnaf buluşmalarında büyükşehrin getirdiği yenikleri, Kahramanmaraş’ı bekleyen projeleri anlatan Erkoç, esnafların da problemlerini dinleyip notlar aldı. Genci ve yaşlısıyla yüzlerce vatandaşın elini sıkan Erkoç, Kahramanmaraş’ı dev projelerle buluşturmak için yola çıktıklarını dile getirdi. Erkoç, şöyle konuştu:


  “Biz rutin belediye hizmetleri için yola çıkmadık.  Yol yapmak, park yapmak bunlar günübirlik zaten yapılması gereken şeyler. Bizim amacımız gelecek nesillere modern, çağdaş ve daha yaşanılabilir bir Kahramanmaraş bırakmak için dev projeler hazırlamak ve hayata geçirmek. Bunları gerçekleştirmek için gerekli olan bilgi, birikim ve en önemlisi heyecan da bizlerin için de var. İnşallah 30 Mart sonrasında, Maraş’ımızda yepyeni bir dönemin başlangıcını yapacağız. Ben bizlere tatlı dili ve güler yüzleriyle sadece kapılarını değil, gönüllerini de açan vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Her zaman onlara layık olabilmek için gayret göstereceğiz.”


  AK Parti İl Başkanı Mehmet Eken, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve partililerin de katıldığı ziyaretler, aralıksız devam edecek.