Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kamuoyunda büyük yankı yapmakta olan İl Genel Meclisi (İGM) Denetim Komisyonu raporu hakkındaki yasal süreci parti olarak büyük bir dikkatle takip etmekte olduklarını söyledi.

Kamuoyundan adeta bir sır gibi saklanmasına ve İGM üyelerine okunma günü olarak İGM Başkanı Ramazan Okumuş tarafından tatil günü Pazar’ın seçilmesine karşılık Kanal 46’nın gazetecilik başarısı gerçekleştirerek ele geçirdiği İGM Denetim Komisyonu Raporu ile ilgili haberler ileriki günlerde büyük yankı yapacak.

Söz konusu raporla ilgili olarak neler yaptıkları yönünde bir soru ilettiğimiz AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kamuoyunda büyük yankı yapan raporla ilgili yasal süreci dikkatli bir şekilde takip ettiklerini söyledi.

İl Genel Meclisi üyelerine okunan ve gereğinin yapılması için valilik makamına gönderilen raporun sonucuna göre kendilerine düşen görevi yerine getireceklerini de vurgulayan Erkoç şunları söyledi:

“Raporu hazırlayan komisyonda yer alan 5 İl Genel Meclisi üyesi partimizdendir. Arkadaşlar titiz bir şekilde çalışarak bu raporu hazırlamışlar. Daha önceleri 5-6 sayfayı geçmeyen rapor bu kez 36 sayfa olarak detaylı bir şekilde hazırlanmış. Neler olup-bittiği yönünde elde edilen belge, bilgi ve bulgular ayrım yapılmadan detaylı olarak açık bir şekilde yazılmış. Raporla ilgili Resmi mevzuat işliyor. Bizler de parti olarak bu süreci yakından ve titiz bir şekilde takip ediyoruz. İsminin AK olduğu partimize mensup olup ta hatalı davranışta bulunanlar varsa kimsenin gözünün yaşına bakmayacağımızdan da kamuoyu emin olsun.” (www.kanal46.com)