Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman ve Elbistan Kurucu Başkanı Taki Tapancı, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret etti.


KAHRAMANMARAŞ (AA) - Karaman, Tabancı ve dernek üyeleri, Trabzon Bulvarı üzerindeki AK Parti seçim bürosunda Erkoç'u tebrik ederek, başarı dileklerini ilettiler. Faaliyetleri hakkında da bilgi veren dernek yöneticileri, Erkoç'un Kahramanmaraş'ı 2023 Türkiyesine taşıyacak, vizyon ve projelere sahip olduğuna inandıklarını belirttiler.


Hükümet tarafından hayata geçirilen Milli Birlik ve Beraberlik Projesi'nin de kendileri açısından mutluluk verici olduğunu ifade eden dernek yöneticileri, "Başta başbakanımız olmak üzere akan kanın durdurulması için sorumluluk alan herkese, tüm AK Parti teşkilatlarına teşekkür ediyoruz. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde de başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç'a başarılar diliyoruz. Gerek gençliği gerek dinamizmi ve gerekse ufkuyla kendisine güvendiğimiz Erkoç'un bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inanıyoruz" ifadesini kullanıldı.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erkoç ise ülkenin birlik ve bütünlüğü için canlarını veren şehitleri rahmetle, gazileri ise minnetle andıklarını belirtti.


"Bu vatan için can veren, kan veren şehit ve gazilerimizin geride bıraktığı aileleri de bizlerin sorumluluğundadır" diyen Erkoç, bugüne kadar da başta hükümet olmak üzere yerel yönetimlerin de bu emanetlere en iyi şekilde sahip çıktığını belirterek, "İnşallah biz de yeni dönemde onlar için elimizden geleni yapacağız. Bu vesileyle bizleri ziyaret eden, desteklerini esirgemeyen dernek yöneticilerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.