Kahramanmaraş Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, MHP Belediye Başkanı Mustafa Daşcı’nın TV’de açık oturum teklifine olumsuz yanıt vererek, Daşcı ile birlikte ekrana çıkmayacağını söyledi.

Gazeteci Mustafa Şirin’in telefonla arayarak, Daşcı’nın ‘Hodri Meydan’ teklifi hakkındaki görüşlerini sorduğu Başkan Poyraz; “Ben ekrana bugün çıkıyorum. Kaldı ki, MHP’den bana böyle bir teklif te gelmedi. Kaldı ki TV’nin de bu işten haberi yokmuş” diye konuştu. Şirin’in; “Başkanım sizi davet etselerdi çıkar mıydınız?” şeklindeki sorusu üzerine de Poyraz; “Ben zaten meydanlardayım. Herkesin bir kategorisi var. Halk ise cevabını 29 Mart’ta verecek” dedi.

MHP Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanı Ömer Özkan ise, açık oturum davetinin Mustafa Poyraz’a iletildiğini belirterek; “Biz Başkan’ı açık oturuma bekliyoruz. Gelmezse de kendisi bilir” diye konuştu.

Ömer Özkan, şunları kaydetti: “Kahramanmaraş Belediyesi son 7 yıldır Türkiye’nin en başarısız yönetimi tarafından yönetilmektedir. Sayın başkan her gittiği yerde (ben hasbiyim) demektedir oysa Kahramanmaraş Belediyesi’nin birçok biriminden pis kokular yükselmektedir, sayın başkan da aslında bunların farkında olduğu için gündemi değiştirmek ihtiyacı duymakta ve bütün stratejisini başbakanın arkasına sığınmak üzerine kurmuştur.

Görüyoruz ki sayın Poyraz, belediye başkan adayımız Mustafa Daşcı’nın projelerinin altında ezilmektedir son 7 yılda Kahramanmaraş’a bir şey veremeyen bir ekibin önümüzdeki 5 yılda da Kahramanmaraş’a bir şey vereceği düşünülemez. Hele hele yapılan listelere baktığımız da ahbap-çavuş ilişkilerinin hâlâ devam ettiği açıktır. Sayın Poyraz’ın bunları kamuoyun ile paylaşması gerekmektedir. Bunun için diyoruz ki; HODRİ MEYDAN…Gel sorunları projeleri karşılıklı tartışalım..Bak biz senin gibi genel başkanımızın arkasına sığınmıyoruz. Adayımıza, bizi yöneteceğine inandığımız insanın arkasında duruyoruz. Eğer sen de ekibine ve projelerine güveniyorsan hodri meydan buyur gel bekliyoruz….” (www.kanal46.com)