Dün akşam Büyükşehir Belediyesi tarafından bir iftar yemeği düzenlendi.  İftarda bize ulaşan rakamlara göre, bin beş yüz kişilik yemek hazırlandı, katılan sayısı ancak beş yüz kişi denildi.


Dün akşam ki iftar için hazırlanan  bin beş yüz kişilik yemeği kime ikram ettiniz veya nereye döktünüz mü diye sormalıyız. (Dün akşam sayın Cumhurbaşkanı Kahramanmaraş’a gelecek diye  bin beşyüz kişilik yemek hazırlatılmış, katılan sayısı ise beşyüz kişi imiş.)


İki gün öncesinin akşamına gazetecilerın kulağına  Sayın Cumhurbaşkanı gelecek diye birileri bir şeyler fısıldadı, bir çok gazeteci bu fısıltıya her ne kadar inanmasa da yine de bu bilgiyi kamuoyuyla paylaştılar.


Gazeteciler neden inanmadılar: Özellikle son birkaç senedir sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gerek Başbakanlığı gerekse Cumhurbaşkanlığı döneminde hemen her Raamazan’da veya başka özel günlerde geleceği söylentisi yayılır daha sonra da “Sayın büyüğümüzün program yoğunluğundan dolayı ziyaretleri ileri bir tarihe ertelenmiştir” açıklaması yapılır. Sayın büyüğümüz zaten gelmeyecekti ama bazıları bundan ara sıra rant devşirmeye çalışır. Hatta geçmişte yine böyle bir söylenti olmuştu da biz de AK Parti’nin değerli bir ağabeyine sormuştuk.
O’da, “Bunları nerden çıkartıyorsunuz kardeşim, Başbakanlığın böyle bir proğramdan haberi yok” demişti.


Not: Bu bilgiler nerden geliyor diyenlere, muhalefet zaten kendi başının derdine düşmüş. Tabiî ki de AK Parti içerisinde ki muhalefetten geliyor.