AK Parti Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Sıtkı Güvenç,yapılan seçimin ardından yeniden Sağlık-Sen Genel Başkanlığı’na seçilen Metin Memiş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.


Seçimlerin demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olduğunu belirten AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, demokratik sürecin ardından yeniden Sağlık-Sen Genel Başkanlığı’na seçilen Metin Memiş ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.


Sağlık-Sen’in sivil toplum örgütleri ve sendikalar arasında önemli ve farklı bir yere sahip olduğunu belirten Güvenç, Sağlık-Sen’in ortaya koyduğu vizyon ve farklı sendikacılık anlayışıyla her zaman farklı bir yerde durduğunu söyledi.


Güvenç ayrıca Sağlık-Sen Kahramanmaraş eski Şube Başkanı Mutlu Kaya’nın da Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcılığı’na seçilmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.


AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMMSağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ÜyesiSıtkı Güvenç‘eteşekkür eden Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, 1995'te Mehmet Akif İnan'ın öncülüğünde başlayan sendikal mücadeleye, Memur-Sen'le birlikte aynı ilkeler doğrultusunda, doğru yerde durarak, doğru zeminleri kullanarak ve doğru zamanlama yaparak devam ettiklerini kaydetti.


Bundan sonra da belirledikleri hedeflere Sağlık-Sen ailesiyle birlikte tek tek ulaşacaklarını kaydeden Memiş; "Sağlık-Sen olarak, yeni dönemde de yeni hedeflere, iyi planlama, yoğun bir gayret, birlik ve beraberlik içinde hep birlikte ulaşacağız" dedi.