Milliyetçi Hareket Partisinin Kahramanmaraş’ta en etkin isimlerinden biri olan MHP eski Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar MHP Genel Merkezinin izniyle geçtiğimiz aylarda görevinden istifa etmişti. Ülkücü hareketin Kahramanmaraş’taki neferlerinden biri olan Akpınar, partisinden kopmamış her defasında MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde olduğunu her platformda dile getirmişti. Görevindeyken gösterdiği sadakati istifa ettikten sonra da gösteren Akpınar, bu hareketiyle de hem genel merkezinin hem de ülkücü hareketin takdirini topladı.

Uzun süredir yan yana görüntülenemeyen MHP Dulkadiroğlu eski İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ile MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan ilk defa bu kadar samimi yan yana görüntülendi. İL Başkanı Doğan’ın eski İlçe Başkanı Akpınar’ın koluna girerek objektiflere verdiği görüntüyü ise Akpınar kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

MHP İl Başkanlığı ziyaretinde paylaşıldığı tahmin edilen fotoğrafta ise dikkat çeken detay, İl Başkanı Doğan’ın yüzü gülerken, aynı gülümsemenin Akpınar’ın yüzünde olmaması.