Türkiye’nin en önemli 16’ıncı ekonomisi, nüfusu ve kavşak olması ile önemi artan Kahramanmaraş, yerel seçimlere hazırlanıyor. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Partinin önde olduğu kentte adaylar sahaya inerek çalışmalarına başladı. 
ADAYLAR NELER YAPIYOR?
Çağın gerekliliği olan dijital medyayı kullanıp seçim propagandası yapan adaylar, kentte çeşitli geziler ile vatandaşın gönlüne dokunmak için sürekli geziyor. CHP ve İYİ Partinin ortak adayı Ali Öztunç, seçim otobüsü ile şehrin muhtelif noktalarında geziyor. Ayrıca il ve ilçe teşkilatının ayarladığı gezilerin hepsine katılarak vatandaştan oy istiyor.
AK Parti ve MHP’nin ortak adayı olan Hayrettin Güngör adaylığının açıklandığı ilk günden bu yana sahalardan bir an bile olsun ayrılmadı. Mahalle mahalle, sokak sokak gezerek  vatandaştan oy istedi
HER İKİ ADAYDA ÇOK SIKI ÇALIŞIYOR
Özellikle yazılı, görsel ve sosyal medya aracılığı ile yapılan faaliyetlerin yanı sıra iki adayda vatandaşın yani sahada olmayı çok seviyor. Memleketi karış karış gezen iki adayda, seçimi alabilmek adına var gücü ile çalışıyor. Parti teşkilatları da adayların gücüne güç katarken, asıl belirleyici gücün ise vatandaş olduğunu bİliyor.