Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Veysi Kaynak; “Kahramanmaraş’ın sıkıntılarını bir bir çözmeye gayret gösteriyoruz. 4 yıllık iktidarımızda şu ana kadar Kahramanmaraş’a gerçekten önemli hizmetleri getirdik, getirmeye de devam edeceğiz” dedi.

Doğan Haber Ajansı (DHA) Temsilcisi Gazeteci M. Nuri Şirin’in bürosuna bir nezaket ziyaretinde bulunan İl Başkanı Kaynak, 5084 sayılı Yatırımların ve İstihdamın Teşvik Edilmesi Hakkındaki Kanun’dan ilk etapta 36 il’in yararlandığını ancak Kahramanmaraş’ın bulunmayışı nedeni ile büyük girişimlerde bulunduklarını ve daha sonra sonuç aldıklarını hatırlatarak, şöyle konuştu: “Yakın komşularımız teşvikten yararlanamadıkları için bugün olsun halen feryat ediyorlar. Teşvikten yararlanan Kahramanmaraş’ta önemli yatırımlar yapıldı. Mevcut tekstil tesisleri ilaveler ile kapasiteleri yükseltti ve işsizliğin giderilmesinde bir hayli mesafe alındı. Bunun yanında bölge hastanesinin Kahramanmaraş’ta yapılacak olması da önemli bir hizmettir. İktidara geldiğimizin ertesi günlerinde bir dosya halinde tespit ettiğimiz problem ve sıkıntıların, bugün gelinen noktada önemli bir bölümünün halledilmiş olmasını görmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Ancak; yapılan bu önemli hizmetleri kamuoyuna yeteri kadar duyuramadığımızı da düşünüyoruz. Bu nedenle önümüzdeki süreçte tanıtım faaliyetlerine daha bir ağırlık vermeyi hedefliyoruz.”

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette İl Başkanı Kaynak, önümüzdeki günlerde genel bir değerlendirmeyi içeren basın toplantısı yapmayı da planladıklarını belirtti. Ziyaretin son bölümüne ise; büroya gelen Anadolu Ajansı (AA) Muhabiri Osman Sayın da katıldı. (www.kanal46.tv)


Editör: TE Bilisim