MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, Onikişubat Belediye Başkan Adayı Ziraat Mühendisi Yusuf Temizkan, esnafla kucaklaşmaya devam ediyor.


Rıdvan Hoca Yeraltı Çarşı esnaflarını ziyaret eden Akgemci ve Temizkan esnafın sorunlarını dinleyip, projelerini anlatarak destek istediler.


Her iki adayında büyük teveccüh gördüğü ziyarette esnaflar: “Biz sizleri tanıyor ve güveniyoruz. Değişimi sizinle yakalayacağımıza inanıyor ve desteğimiz size” dediler.   


Rıdvan Hoca Çarşı esnafı ortak sorunları ise şu şekilde sıralandı: Engelli vatandaşların düşünülerek yapılmamış olması, bebek arabalarıyla annelerin merdivenlerde sıkıntı yaşaması ve bu yüzden çarşıya gelmek istemedikleri, asansörün, yürüyen merdivenlerin olmaması ve temizlik bakımının yapılmaması. Bu etkenlerden dolayı müşteri potansiyelinin düşmesi ve beraberinde getirdiği ekonomik sıkıntı.


Prof. Dr. Tahir Akgemci, yapılan yatırımların, çalışmaların her vatandaşı kucaklayacak şekilde yapılması gerektiğine dikkat çekerek: “Bu gün burada bir kez daha görüyoruz ki; Kahramanmaraşlı değişime hazır. Desteği bizden yana. En güzeli projelerimizi araştırmışlar ve destek sözü verdiler.


Araştıran ve değişimden yana kararını vermiş bir seçmen profili var. Bu bizim için çok önemli. Halkımız adayların projelerini inceliyorlar. Yüz ağartan yüz projemizle halkımız bizim en üst düzeyde hizmet edeceğimizi gördü ve güvendi. Sandıkta tercihini hizmetten yana kullanacağının sinyalini verdi” dedi.


Akgemci; “Bir şehri yönetmek istiyorsanız, önce ihtiyaçları tespit etmek gerek. Biz bunu yaptık. Önce şehrimizin fotoğrafını çektik ve bu fotoğrafı çok iyi okuduk. Ekonomik, coğrafi ve kültürel yapımızı düşünerek, her bir vatandaşımızı kucaklayan, beklentiler doğrultusunda projelerimizi oluşturduk. İnsanımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. 31 Mart sabahı Kahramanmaraş’ımız değişimi yakalayacak. Buna hazır” diye konuştu.