Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Kahramanmaraş milletvekili olarak seçilen Mesut Dedeoğlu, 12 Haziran seçimlerine katılarak millet iradesinin demokrasiye yansıması için oy kullanan tüm seçmenlere en içten duyguları ile teşekkür etti.

Kahramanmaraş il genelinden aldıkları 72 bin 965 oyla 8 milletvekilliğinden sadece 1’ini kazanabildiklerini belirten Mesut Dedeoğlu; “Gönül isterdi ki gerek Kahramanmaraş’tan gerekse de Türkiye genelinde daha çok milletvekili çıkartabilelim ve iktidar olalım. Kahramanmaraş’tan 1, Türkiye genelinde ise 54 milletvekilliğini elde ettik. Hayırlısı olsun. Yüce Milletimizin iradesine sonuna kadar saygı duyuyoruz. Bizlere verilen muhalefet görevini en iyi şekilde yerine getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

2007 genel seçimlerinde Kahramanmaraş’ta aldıkları 57 bin 837 oyu 12 Haziran 2011 seçimlerinde 72 bin 965’e yükselttiklerinin altını çizen Mesut Dedeoğlu açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Bu artışın daha da ilerlemesi için yılmadan ve küsmeden birlik-beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışacağız. Milliyetçi Hareket’in ve Ülkücü camianın gerek Kahramanmaraş’ta gerekse de Türkiye genelinde daha parlak günlere kavuşabilmesi için hepimiz elimizden gelenin daha fazlasını ortaya koymak zorundayız. Bu hareket ve dava hiçbir zaman ölmez. Çünkü Türkiye’nin ve Türk Milleti’nin her zaman MHP’ye ve Ülkücü kadrolara ihtiyacı vardır. Bu arada partimize karşı seçim öncesinde yoğunlaştırılan komplo faaliyetlerine itibar etmeyerek bizlere sahip çıkan tüm seçmenlerimize en içten ve samimi duygularımla teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Bu vesile ile 12 Haziran seçimlerinin Kahramanmaraş’a ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.” (www.kanal46.com)