Türk siyasetinin tanınmış isimlerinden Kahramanmaraş eski milletvekili Ökkeş Şendiller, geçen Şubat ayında irtibat bürosu açtığı memleketinde ‘tek kişilik muhalefetini’ başarılı bir şekilde sürdürüyor.

Kürtül bölgesine yapılması planlanan yeni çöp dökme alanı projesine karşı çıkarak haklı bir muhalefet anlayışı yürüten Ökkeş Şendiller, son olarak ta Kahramanmaraş’ın Büyükşehir statüsüne kavuşturulabilmesi için hep birlikte bir kampanya başlatılması çağrısında bulundu.

Kahramanmaraş gündeminde büyük yankı yapan Ökkeş Şendiller, bugün iki ayrı TV kanalında ekrana gelerek Büyükşehir ve referandum konusundaki görüşlerini anlatacak.

Samanyolu Haber TV’nin bugün Kahramanmaraş’tan yapacağı ve saat 15.30’da başlayacak olan referandumla ilgili programa konuk olarak Ökkeş Şendiller katılacak. Söz konusu program Pınarbaşı bölgesinde yapımı geçen günlerde tamamlanan ve 20 Ağustos'ta kente gelen Başbakan Erdoğan tarafından açılan Muhsin Yazıcıoğlu parkından yayımlanacak.

Öte yandan; Kahramanmaraş’tan uydu yayını yapmakta olan Aksu TV’de bugün akşam saat 23.00’da canlı ekrana gelecek olan “B Planı” isimli programa da katılacak olan Ökkeş Şendiller, Kahramanmaraş gündeminde yer alan konularla ilgili açıklamalar yapacak.

Büyükşehir, sağlık, eğitim, belediye, iktidarın son durumu ve referandum konusunda görüşlerini dile getirecek olan Şendiller’in sözlerinin kent ve Ankara gündeminde büyük yankı yapması bekleniyor. (www.kanal46.com)