Seçim çalışmalarına başlayan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Kuybu’yu ziyaret etti.

29 Mart Yerel seçimlerinde Ak Parti listesinden yeniden aday olan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz kendi deyimiyle “sahaya indi”

Dün Kahramanmaraş'ta görev yapan basın mensuplarını gezen Mustafa Poyraz, bu gün Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Birliği (KMESOB) Başkanı Ahmet Kuybu'yu ziyaret ederek öğle yemeği yedi.

29 Mart Yerel seçimlerine kadar 100 bin insan ile birebir görüşme hedefi ortaya koyan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, seçim bürosunun da birkaç güne kadar açılacağını açıkladı.

Ziyaretinde Aksu Tv ve ziyarette hazır bulunan gazetecilere açıklama yapan Başkan Poyraz; İlçe Teşkilatının yaptığı seçim proğramı çerçevesinde bütün Kahramanmaraşlılara ulaşarak, geçmiş dönemde yaptığımız hizmet ve gelecek ile ilgili projelerimizi anlatarak yeniden oy isteyeceğiz. Allah izin verdiğinde 30 Marttan sonra ise daha hızlı bir ivme ile Kahramanmaraşın gelişmesi için yeni yeni projelerimizle hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Birlik başkanı Ahmet Kuybu ise, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın esnafa büyük katkıları olduğunu ve şimdiki birlik binasının yerinede verdiğini ifade ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette bir gazetecinin; "Ak Parti Belediye Meclis üyeliği için üç oda başkanının müracaat ettiği ve bunu Ak Parti ve Poyraz'ı desteklediği anlamında değerlendirebilir miyiz?" şeklindeki sorusuna ise Ahmet Kuybu şu cevabı verdi:

“Bu binanın yapılmasında Belediye Başkanımız Mustafa Poyraz'ın büyük katkıları vardır. Esnafımız bunu biliyor. Arkadaşlarımızın tercihlerine saygı gösteriyoruz, yanındayız. Ancak alınıp-alınmaması hususunda Sayın Başkan'dan bir talebimiz yoktur. Kendilerinin değerlendirmesine saygı gösteririz” dedi.

Bunun üzerine söz alan Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz; “Esnaf arkadaşlarımızın temsilcileri Belediye Meclisi'nde bulunacaktır” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın ziyaretinde Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Necati Okay, İl Genel Meclisi aday adayları Mustafa Özsoy ve Ekrem Ergin ile diğer partiler hazır bulundu. (Kaynak: Maraş Gündem - www.kanal46.com)