Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, ilk günkü heyecanı ile görevinin başında olduğunu belirterek, yeniden aday adayı olduğunu açıkladı.

Poyraz, Ak Parti İl, İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlıklarına verdiği yemekle yeniden belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Başkan Poyraz, göreve geldiği ilk günkü heyecanı yüreğinde hissettiğini belirterek; “Yüzümün akıyla bu görevi sürdüreceksem Allah bu görevi yeniden bana nasip etsin” dedi.

İşletmeciliğini Cengiz Kamalı’nın yaptığı Pınarbaşı Destan Çınaraltı Tesisleri'nde İl ve Belediye meclis üyeleri ve partilileri ile dün akşam yemekte bir araya gelen Başkan Poyraz, görev süresi içerisinde çok güzel hizmetlere imza attıklarını söyledi. Ak Parti İl Başkan Vekili Mustafa Sarıkaya, Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, Kadın Kolları Başkanı Özlem Sarıfakıoğlu, Ak Parti eski Milletvekili Ali Sezal, Baro Başkanı İsmail Kahveci ve Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Ali Sercan Saraylı'nın da katıldığı yemekte yaklaşık 500 kişilik partili topluluğu hazır bulundu. İl eski Başkanı Atıf Şirikçi ve Merkez İlçe eski başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Arıkan da yemeğe katılan isimler arasında idi.

Başkan Poyraz, Belediye Başkanlığı’nın çok zor ve meşakkatli bir görev olduğunu belirttiği konuşmasında görev süresinin muhasebesini yaptığında vicdanen müsterih olduğunu dile getirdi. Poyraz şöyle konuştu: “Geriye dönüp baktığım zaman, zor ve sıkıntılı günler geçirdik. Ancak tüm bu işleri alnımızın akıyla başardık. Benim için önemli olan yoldan geçtiğimde yaşlı bir amcamın “Oğlum bu suyu getirdiniz, ne iyi ettiniz” veyahut bir çocuğun dönüp küçük bir tebessüm atması benim için her şeye değer.”

“Allah bize bu güzel şehrin bu güzel insanlarına 6 yıl hizmet etme şansı verdi” diyen Poyraz sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu imkanı bize verdiği için Allah’a şükürler olsun. Niyetim eğer uygun görülürse, bu görevi devam ettirmek ve bu güzel insanlara hizmet etmeye devam etmek.”

“YOLSUZLUĞA MÜSAADE ETMEDİK”

Kahramanmaraş Belediyesi’nde hiç kimsenin yolsuzluk yapmasına müsaade edilmediğini vurgulayan Poyraz; “İnanmış insanlar kadrosu olarak, tek gayemiz memleketimize hizmet etmekti. Bunun dışında bir niyetimiz olmadı. Belediyemizde yolsuzluğa kesinlikle müsaade etmedik ve kursağımızdan haram lokma geçirmedik. Ak Belediyecilik anlayışını en güzel şekilde Kahramanmaraş Belediyesi’nde yürüttük. Bu nedenle geriye bakıp vicdan muhasebesi yaptığımda müsterihim” diye konuştu.

“YÜZÜMÜZ AK OLACAKSA DEVAM EDELİM”

Allah’tan her zaman hayırlı şeyleri istediğini kaydeden Poyraz; “ Ben hiçbir zaman hayırsız bir şey istemedim. Yine eğer hayırlıysa Allah bu görevi yapmayı yeniden bana nasip etsin ve yüzümün akıyla da bu göreve bu memlekete hizmet etmeye devam edeyim. Çok güzel hizmetlere imza attık, yeni dönemde de çok güzel hizmetlere imza atacağımızı düşünüyor ve bu düşünceden hareketle yeniden göreve talip olduğumu açıklıyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmasından dolayı uzun süre alkışlanan Poyraz sözlerinin sonunda, partisinin diğer aday adaylarına da başarı dileklerinde bulundu.

ŞİRİKÇİ VE ERKOÇ TA KATILDI

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın geniş katılımlı yemeğine, Ak Parti’nin diğer Belediye Başkan Aday Adayları Atıf Şirikçi ve Fatih Mehmet Erkoç ta katıldılar. Dostane geçen yemekte ortaya konan birlik-beraberlikten dolayı bir hayli moral toplayan ve son derece mutlu olan Poyraz, partililerini hem girişte hem çıkışta tek tek karşılayarak uğurladı. (www.kanal46.com)