Saadet Partisi, yeni seçilen Belediye başkanlarını makamında ziyaret etti.


Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı, Saadet Dulkadiroğlu ve Oniki Şubat İlçe Teşkilatları, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı M. Fatih Erkoç, Oniki Şubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’le Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay’ı makamlarında ziyaret ederek tebrik ettiler.


Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Tüten, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı M. Fatih Erkoç’a: “Halka hizmet eden, halkın sorunlarını çözmek için uğraşan, didinen kim olursa onun elini sıkarız, kucaklarız ve bu yolda olanları da elbette tebrik ederiz.” dedi.


Mahçiçek: Siyasette Yeni Bir Tarzı Erbakan Hoca Getirdi!..


Oniki Şubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e yapılan ziyarette Belediye Başkanı Mahçiçek, büyük memnuniyet duyduklarını belirterek: “Siyasette Yeni bir tarz getiren Erbakan Hoca’mıza Allah rahmet eylesin. Siyaseti biz Erbakan Hoca’mızdan ve talebeleri olan Cumhurbaşkanı Sayın Gül ve Sayın Başbakan Erdoğan’dan öğrendik. Dipdiriyiz, yorulmadık, yorulmak bilmeden artık gece-gündüz halkımıza hizmet edeceğiz. Artık rozetimizi de çıkardık. Halkın hizmetkârıyız bu günden sonra.” dedi.


Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay da yapılan ziyaretten memnuniyetlerini ifade etti.