TBMM Milli Eğitim Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un, bugün yaptığı konuşmanın gayet güzel olduğunu söyledi.

Sağlam, AK Parti Genel Merkezi'ne gelişinde, basın mensuplarının, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un bugün yaptığı açıklamalarla ilgili sorularını cevapladı.

Sağlam, Genelkurmay Başkanı Başbuğ'un açıklamalarının gayet güzel olduğunu belirterek, "Adam gayet güzel bir şekilde dedi ki Türkiye'de demokrasi var. Demokrasilerde de iktidarlar seçimle gelir, seçimle gider dedi. Bence en güzel şeyi söyledi." dedi.

Başbuğ'un, konuşmasında iddiaları lanetlediğini ve 'TSK'nın bir sabrı var' dediğinin hatırlatılması üzerine Sağlam, şunları söyledi: "Hayır, o ayrı konu. Tabi orada olmadıysa, onunla ilgili fikrini söylemek hakkına sahip. Ama son söylediği söz, Türkiye bir demokrasidir ve iktidarlar seçimle gelir, seçimle gider, meselesi fevkalade takdir edilecek bir konu. Türkiye bir demokrasidir. İktidarlar seçimle gelir seçimle gider. meselesi takdir edilecek bir konu. " (CİHAN)