Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Akçakoyunlu İdmanyurdu Spor Kulübü açılışı ve Uzunoluk Caddesinde esnaf ziyaretinde bulundu.


Güvenç 30 Mart yerel seçimlerinde Kahramanmaraşta büyük bir zaferle seçim kazanacaklarını, vatandaşların ve esnafın Büyükşehir Adayı Fatih Mehmet Erkoç’ a ilgisinin her geçen gün arttığını söyledi.


Akçakoyunlu İdmanyurdu Spor Kulübünün açılışında konuşan Güvenç, Ak Partinin spora şimdiye kadar en büyük desteği verdiğini, ilimizde de Fatih Mehmet Erkoç’la spor branşlarında ve tesisleşme de önemli mesafeler katedeceğini, Büyükşehir adayımızın spor ve amatör kulüblerle ilgili çok sayıda proje ve desteğinin olacağını belirtti.


Milletvekilimiz Sıtkı Güvenç daha sonra seçim çalışmalarında bulunmak üzere Uzunoluk Caddesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Uzunoluk esnafını parti teşkilatıyla gezen Milletvekili Sıtkı Güvenç, “Esnafımız bizim için çok önemli onların ekonomiye desteği ülkemizi ayakta tutan unsurlardandır. Dünyadaki ekonomik sıkıntıya rağmen iyi yönetimle  bu sıkıntılar bizde yaşanmadı” dedi.


Güvenç, ziyaret sırasında esnaftan yoğun ilgi gördü. Esnaflara ve  vatandaşlara teşekkür eden Güvenç, Büyükşehir Adayı Fatih Mehmet Erkoç’a  30 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.