Geçen günlerde geldikleri seçim bölgelerinde hafta sonunu da iyi değerlendirmek isteyen Ak Partili milletvekilleri çeşitli temaslarda bulundular.


AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili, Milli Savunma Komisyonu Üyesi, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyesi ve Türkiye - AB Karma Parlamento Komisyonu Türk Grubu Üyesi olan Dr. Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu da bazı gazetecilerle sohbet etti.


İşletmeciliğini aynı zamanda Kahramanmaraş’ta Bugün gazetesi yazarlarından Serdar Erdoğanyılmaz’ın yaptığı Başkonuş Yaylası’nda gerçekleştirilen sohbete; Erdoğanyılmaz’ın yanı sıra gazeteciler Mehmet Taş ile Mustafa Şirin katıldı. Ramazanoğlu’nun danışmanı Fatih Kılınçkıran ile il dışından gelen bazı misafirlerin de hazır bulunduğu sohbet, samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşti.


Başta siyaset olmak üzere gündemde bulunan çeşitli konuların ele alındığı sohbet toplantısında, Kahramanmaraş’ın gelişimi için siyasetçiler ile basına düşen görev ve sorumluluklar ele alındı.


Demokrasi ile yönetilen ülkelerde basının önemli görev ve işlevleri bulunduğuna dikkat çeken Ramazanoğlu; “Ben de Kahramanmaraş’a her geldiğimde fırsat buldukça ortak paydamız Kahramanmaraş olan basındaki dostlar ile bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulunmaktan büyük keyif alıyorum. Çünkü sizler Kahramanmaraş’ın nabzını tutan insanlarsınız. Haberlerinizi ve yazılarınızı büyük bir dikkat ile takip ediyorum. Biz siyasetçiler ile sizlerin ortak amacı Kahramanmaraş’ın ve ülkemizin her geçen gün daha da ileriye gitmesidir. Bu vesile ile sizlerin şahsında tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyor, işlerinizde kolaylıklar ve başarılar diliyorum” diye konuştu.


Gazeteciler ise Ramazanoğlu ile sıcak bir ortamda sohbet etmekten memnun olduklarını dile getirerek; “Basın; idare ile yönetilen arasında önemli bir köprüdür. Bu köprü ne kadar sağlam olursa memleketin gelişimine o kadar katkısı büyük olur. Biz, bize bir adım yaklaşana on adım gideriz. Yeter ki bu memleketin ilerlemesi için çalışan basının kıymeti bilinsin. Size de bu güzel ilginiz ve sohbet için teşekkür ederiz” dediler.


Başkonuş yaylasında gerçekleştirilen bu sıcak sohbet daha sonra objektiflere poz verilerek ölümsüzleştirildi. Bu fotoğrafları sosyal medyadaki sayfalarında paylaşan Ramazanoğlu; “Soğuk bir kış akşamı ve Başkonuş yaylamız.. Gazeteci dostlarımız Mehmet Taş, Mustafa Şirin ve Serdar Erdoğanyılmaz ile çeşitli konularda sohbet ettik. Yanımızda danışmanım Fatih Kılınçkıran da vardı. Mutlaka Başkonuş'a gitmenizi tavsiye ederim” ifadelerini kullandı. (www.kanal46.com)