TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesine gelerek, 15 Ekim’de Yeşilova beldesinin Kızık Köyünde meydana gelen doğal afette zarar gören köylülerle sohbet edip ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu.

Göksun'da katıldığı uzman çavuş şehit cenaze töreninin ardından Andırın'a geçen Pakdil, buradan da İlçe Kaymakamı Kürşad Özdemir, AK Partili Belediye Başkanı Baki Tezcan, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Avcı, İl Genel Meclis Üyeleri Adil Öksüz, Mehmet Gelir, Behzat Kama ve bazı partililerle Yeşilova bölgesine giderek önceki haftalarda meydana gelen hortum afetinde zarar gören köylü vatandaşlara ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu.

Yeşilova Kasabası Kızık köyünde köylü vatandaşlarla sohbet eden Başkan Vekili Pakdil, “Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Allah kimsenin başına vermesin, zaman zaman bu tür afetler yaşanıyor, inşallah en kısa sürede yaralar sarılacak. Daha önce Andırın Kaymakamlığı ve İl Acil Afet Müdürlüğünce yapılan hasar tespit çalışmalarından sonra, gerekli çalışmalar yapılarak ödenekler ayrıldı. Bayram sonu zarar gören vatandaşlara gerekli yardımlar yapılacak, inşallah bir daha böyle afetler yaşanmaz. Bu vesile ile kurban bayramınızı da kutluyorum” diye konuştu.

Köylülerin sorun ve isteklerini de dinleyen Pakdil, buradan Yeşilova Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Hüseyin Kayran'dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra Ak Parti’ye katılan ve çoğunluğunu muhtarların oluşturduğu 14 kişiye rozet takılması törenine katılan Pakdil burada yaptığı konuşmada ise şunları kaydetti: “Ak Partiye gönül vererek, aramıza katılan, bu partili dostlarımızla birlikte, el ele, gönül gönüle vererek, hep beraber çalışacağız. Ve burada yine başarılı olup hizmet yapmaya devam edeceğiz.”

Ak Parti’ye katılan M.Akif Üçgül, Kemal Dal, Nebi Kesme, Halil Bozalan, Ahmet Bozalan, Mehmet Avan, Hüseyin Zülfikaroğlu, Abdullah Eroğlu, Mehmet Baran, Veysel Gök, Hacı Baran, Cengiz Kılıç, ve Mehmet Kılıç'a ayrı ayrı rozet takan Pakdil; “Partiye katılımlarından dolayı sizleri kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi.


HABER VE FOTOĞRAFLAR:
İSKENDER ZENGİN
DHA, ANDIRIN - KAHRAMANMARAŞ