Pazarcık’ta sevilen ve sayılan eğitimci Cumhur İttifakı adayı İbrahim Yılmazcan, Gaziantep sınırı ile bir olan Höcüklü mahallesine giderek vatandaşlara seslendi. Mahallenin eksikliklerini bilen ve burada yapılacakları 31 Marta kendisine imkan verilmesi halinde yapacağının sözünü veren Yılmazcan: “Mazlumların yetimlerin, lideri Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız ile Kahramanmaraş’ta buluştuk. Cumhurbaşkanımızın selam ve sevgileri var. Dünkü verilen destekten ötürü selam ediyor sizlere. Biz diyoruz ki; bu hizmeti kim yapar? AK Parti yapar. Kim yapar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yapar” şeklinde konuştu.

YURDUMUZUN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

2002 yılından bu yana Türkiye’nin çehresinin değiştiğine değinen Yılmazcan şöyle konuştu: “2002 yılından bu yana Cumhurbaşkanımızın gayreti ve destekleri ile ülkemizin, yurdumuzun çehresi değişti. Dünyanın en büyük havalimanını kim yaptı? Havalimanın da 150 bin kişi çalışacak. Kim açtı? Cumhurbaşkanımız açtı. Biz Pazarcık’ta da birlikte belediyecilik, birlikte yönetim diyoruz. Sorunlarını getirdiğiniz zaman beraber olacağız. Sorunları masaya yatıracağız. Çözemezsek, Büyükşyehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’ün yanına gideceğiz. Onunla sorunları çözeceğiz. Birlikte belediyecilik, birlikte yönetim. 6 vekilimiz var, 7’inci vekilimiz MHP’li Sefer Aycan, 8’inci vekilimiz ise ağabeyim Mehmet Yılmazcan o da yanımızda. Halka hizmet etmek, hakka hizmet etmek demek. Yalnız bu süreç içerisinde sizlere karşı mahcup olmadan çalışmaya gayret edeceğiz.

HÖCÜKLÜ MAHALLEMİZİN SORUNLARINI BİLİYORUZ

Burada bizlere 31 Mart akşamı vereceğiniz destekle hem Pazarcık AK Partinin ampulü ile parlayacak, hem Cumhurbaşkanımızın yüzü gülecek, hem de Höcüklü mahallemizin yüzü gülecek. Taziye evinin sözünü huzurunuzda veriyorum. Burada yarım kalan parke işlerini bitecek. Bu da hayırlı olsun. Sağlık istasyonumuzu tekrar yeniden yapacağız. Telefonların çekmesi ile ilgili GSM firmaları ile görüşeceğiz. Bu süreç içerisinde, kimseyi kırmadan, incitmeden, ötekileştirmeden, herkesi bağrımıza basarak yola devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız ne diyor, ben yok, biz olacağız diyoruz. Hep birlikte biz olacağız, beraber olacağız, diri olacağız, Höcüklü olacağız. 31 Mart günü İbrahim hocanıza sahip çıkacak mısınız? İbrahim hocanız da şunu söylüyor, 31 Mart akşamı gece 00:00’dan sonra Höcüklü mahallesine İbrahim Yılmazcan hizmetçi olacak”

Haber: Mustafa Kılınç