Adana Lazer Epilasyon uygulamaları açısından fazla seçeneği sahip bir şehrimiz. Ardı ardına açılan lazer epilasyon merkezlerinden de anlaşılacağı gibi Lazer Epilasyon Adana için bir hayli popüler bir uygulama. Bu kadar fazla seçenek olunca acaba Adana’da lazer epilasyon merkezi seçerken hangi kriterler öne çıkıyor diye inceledik. İncelememizi aşağıda okuyabilirsiniz.

Adana’da Buz Lazer Farkı

Adana lazer epilasyon merkezlerini incelediğimizde Buz Lazer merkezlerine olan ilgiyle karşılaştık. En fazla talep Buz Lazer epilasyona ve dolayısıyla en fazla yoğunluk da Buz Lazer merkezlerinde. Öyle ki bazı merkezlerde 2-3 adet Buz Lazer cihazı olmasına rağmen, tüm randevuları 1-2 ay boyunca dolu. Tüm bu ilgide kuşkusuz Buz Lazer’in ağrısız ve konforlu bir sistem olmasının payı çok fazla.

Buz Lazer cihazını yakından incelediğimizde patentli teknolojilerle donatılmış olduğunu gördük. Buz Lazer, Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazların kapsıyor. Bu cihazlar dışında Buz Lazer olduğunu iddia eden cihazların sahte cihazlar olduğunu belirtmekte fayda var. Buz Lazer çok popüler olunca haliyle taklitleri, sahteleri de ortaya çıkmış durumda. Bu sahte cihazlarla sonuç almak mümkün olmadığı gibi ciltte yanık ve leke gibi istenmeyen etkilerle karşılaşmak da söz konusu olabilir. Bu nedenle gerçek Buz Lazer ile uygulama yapan merkezleri dikkatlice araştırmak gerekir.

metin, kişi, duvar, iç mekan içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Buz Lazer Neden Bu Kadar Popüler?

Buz Lazer, her şeyden önce FDA onayına sahip güvenli bir sistem. Bronz tenler de dahil olmak üzere tüm cilt tiplerinin lazer epilasyonunda FDA onayına sahip. İnce kıllar dahil tüm kıl tiplerinde etkili ve kalıcı sonuçları ile biliniyor. Buz Lazer Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG olmak üzere 3 dalga boyuna sahip. Dünyanın ilk 3 dalga boylu lazer epilasyon cihazı olma özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Üç dalga boyunu bir arada sunan Buz Lazer, epilasyonu bir üst seviyeye taşıyor. Yılın her mevsiminde (yaz ayları dahil), tüm cilt tiplerinde (esmer ve bronz ten dahil) ve tüm kıl tiplerinde (ince kıllar dahil) güvenle uygulanabilmesi ile standart lazer epilasyon cihazlarından ayrılıyor.

Buz Lazer seksenden fazla ülkede kullanılıyor. Patentli teknolojileri ile lazer epilasyon ağrısına son veren Buz Lazer ağrısız olması ile biliniyor. SHR Teknolojisi, Buz Lazer cihazlarının kullandığı uygulama tekniği. Bu teknikte, tekli lazer atışları yerine tedavi başlığı ciltte sürekli hareket ettiriliyor ve kıl kökleri kademeli ısı artışlarıyla tahrip ediliyor. Hem cilt yüzeyi korunarak yanık gibi istenmeyen etkilerle karşılaşma riski minimuma iniyor hem de yoğun lazer ısısı hissedilmiyor. Bu da koyu tenli kişilerde de güvenle lazer epilasyon yapılabilmesini sağlıyor. Uygulama esnasında cildi sürekli soğutan Ice Teknolojisi de bir diğer patentli teknoloji. Ice Teknolojisi, cildi -3 dereceye kadar soğutan gelişmiş bir soğutma sağlıyor. Tedavi başlığının buz gibi soğuk safir ucu cilde temas ettiğinde, cilt anında ferahlıyor. Lazer ısısı hissedilmediği gibi ciltte buz serinliği hasta konforunu arttırıyor. Neredeyse hiç ağrı hissedilmeden uygulama tamamlanıyor. Böylece Buz Lazer ile ağrısız lazer epilasyon yaptırmak mümkün oluyor.

Etkili ve Kalıcı Lazer Epilasyon

Buz Lazer hakkında birçok klinik çalışma mevcut. Bu çalışmalar, Buz Lazer epilasyonun etkili ve sonuçlarının kalıcı olduğunu kanıtlıyor. Yüz bölgesinde kullanılmak üzere özel bir yüz ucu ile kaş ortası, kaş üzerinde hassas ve güvenli uygulama yapılabiliyor. Yüz ucu, kulak içi ve burun içi kıllarının epilasyonunda da kullanım kolaylığı sağlıyor. 3 dalga boyunun sinerjik gücüne sahip olan Buz Lazer, ince kıllarda da etkili oluyor. Her bir dalga boyunun avantajı ile kılın farklı yapıları hedeflenebiliyor, farklı derinliklerdeki kıl köklerine ulaşmak mümkün oluyor. Erkek sırt bölgesi gibi derin yerleşimli kılların olduğu bölgelerde Buz Lazer ile son derece etkili sonuçlar alınıyor.

Yukarıda özetlemeye çalıştığımız avantajları ile Buz Lazer Adana’nın en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemi olmaya devam ediyor.

Editör: TE Bilisim