Kahramanmaraş'ın profesyonel futbol alanındaki tek temsilcisi kırmızı-beyazlı Kahramanmaraşspor takımı ne zaman zora düşse, maddi-manevi ihtiyaçları zuhur etse, cankurtaran simidi gibi kurtarıcısı işadamı Haluk Şerbetçi dostumuz olur.

Ve bu takıma ne zaman başkan aransa, Haluk Şerbetçi ilk akla gelen isim olur, ancak çeşitli sebeplerden ötürü bu başkanlık bir türlü gerçekleşemez ama, Şerbetçi’nin kırmızı-beyazlı takıma olan aşkı ne bir gram azalır, ne de sevgisi…

Aslında, şurada kimse yok, bu işi Haluk Şerbetçi’ye vermek lazım. Sporu, hizmeti seviyor. Eeee, Allah için bugüne kadar verdiği desteği de zaten inkâr eden yok. Takım ne zaman maddi sıkıntı çekse, (hoş çekmediği gün, hafta ay ve sene yok ki) soluğu Şerbetçi’nin yanında alan yöneticiler, elleri boş dönmediler, Şerbetçi de kapılarına kadar gelen insanları boş çevirmedi, karınca kararınca bir şeyler vermeye çalıştı.



Gelin yiğidin hakkını verin!

Bu şehirde, siyasetin de, iş dünyasının da en dürüst, hayırsever insanı Haluk Şerbetçi’nin bu jestini alkışlayın, desteğine, katkısına şapka çıkartın!

“Bu takım bizim. Sen-ben destek olmaz isek, ne hallere düşer? Kentimizin tanıtımında büyük rolü olan bu takıma herkes sahip çıkmalı” diyen Şerbetçi, haftanın ikinci günü yardım ve destek için kapısını çalan, çayını içen kulüp futbol şube sorumlusu Fikret Fındık’ı boş çevirmedi. Takımın, bu hafta sonu Adıyaman deplasman maçının tüm masraflarını karşıladı, spor camiasından ve kulüpten büyük bir “Aferin!” aldı.

Kulüp başkanı Muhamnmed Günkut şimdi bir hukuki sebepten ötürü tutuklu. Çek’ten. Geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda çıkar Aksu tesislerinden.

Takıma her zaman ve her yerde destek veren, yardımcı olan, sıkıntılarını paylaşan Şerbetçi’yi tebrik ediyoruz. Vefasından, jestinden ötürü! Allah başımızdan eksik etmesin diyebileceğimiz nadir dostlardan, hayırsever insanlardan biri çünkü.


MEHMET FİSKECİ
Maraş Gündem