Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Takımlarından Arsan Sümerspor 2012- 2013 sezonuna 'merhaba' dedi.


Bu sezon hedefini bütün kategorilerde şampiyonluk olarak belirleyen Arsan Sümerspor, belirlediği hedeflere ulaşabilmek için bu sezon işi sıkı tutuyor.


Pazar günü Muhsin Yazıcıoğlu Piknik alanında bütün kategorilerdeki tüm sporcuların katılımı ile gerçekleştirilen sezon açılışı görünmeye değerdi.


Pazar sabahı toplanan Arsan Sümerspor kafilesi Muhsin Yazıcıoğlu Piknik alanına gittiler. Burada Kulüp Başkanı Salih Fidan futbolcuların isimlerini tek, tek sayarak bir arkadaş ortamı, tanışma ortamı oluşturdu.


Kahramanmaraş’ın yakından tanıdığı Fidan Lokantası işletmecisi ve Arsan Sümerspor yöneticisi Şeref Fidan’ın kendi elleri ile yaptığı et kavurmasını Başkan Salih Fidan’la birlikte futbolculara kendi elleri ile ikram ederek onları şimdiden motive etmeye başladı.


Yemeklerini yiyen ve karınlarını doyuran futbolcular kendi aralarında gruplar oluşturarak gelecek sezonun bir değerlendirmesini yaptılar.


İYİ YOLDAYIZ


Muhsin Yazıcıoğlu Mesire alanında sezonu açan ve burada karınlarını doyuran Futbolcular buradan Batıpark Futbol Sahasına gelerek kendi aralarında çift kale maç yaptılar.


Bu maçtan önce kısa bir açıklama yapan  Arsan Sümerspor Kulüp Başkanı Salih Fidan, “Bu çift kale maçında hem gençlere hem de A kategorisinde oynayan bütün futbolculara şans verdim. Hepside birbirinden yetenekli futbolcular, ama bu futbolcuların kondisyona ihtiyacı var.


Yaklaşık bir aya kadar bu futbolcular istediğimiz seviyeye gelecek ve parmakla gösterilecek birer futbolcular olacaklar” dedi.


Başkan Fidan, 2011-2012 Futbol sezonunda U15 Liginde şampiyonluk yaşadıklarını U19 Liginde ise 3. Olduklarını belirterek, “Hedefimiz bu başarılarımızı 2012-2013 Futbol sezonunda artırmak istiyoruz. Bunun için işi şimdiden sıkı tutuyoruz.” Dedi.


TAKIMIN BAŞINA ŞAVKILI GETİRİLDİ


Fidan, geçtiğimiz yıl takımında başında olan ve başarılı bir sezon geçiren takımın antrenörlerinden Mehmet Akif Aksu 2012-2013 Futbol Sezonunda BAL Liginde mücadele edecek olan Beyoğluspor’un antrenörlüğüne getirilirken yine bu başarıda büyük emeği geçen Metin Bican’ın da 1. Amatör Küme’de mücadele eden ve bu ligde şampiyonluğu hedefleyen Sakaryaspor’un antrenörlüğüne getirilmesi bizleri Arsan Sümerspor olarak gururlandırırken takıma antrenör olarak ise eski hocamız Selam Şavkılı’yı getirdiklerini söyledi.


ARIKAN VE AÇIKGÖZ’E TEŞEKKÜR


Kazandığımız başarıda bizim her zaman yanımızda olan ve maddi manevi desteklerini üzerimizden hiç eksik etmeyen Arsan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Alişan Arıkan ve Muhasebe Müdürü Ahmet Açıkgöz’e teşekkür ettiklerini belirten Fidan, Bu destek bizim yanımızda olduğu sürece Kahramanmaraş’ta bilhassa futbol bir çok başarıya imza atacaklarını belirtti.


 


 

Editör: TE Bilisim