Kadıköy'de maç sonrası duvarları yumruklayan Aziz Yıldırım'ın istifasını vereceği konuşuluyor ...

Sezon başında taraftarlara üst üste üç şampiyonluk sözü veren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, karşılaşma sonrası büyük üzüntü yaşadı.

Maçın son dakikalarında Şeref Tribünü'nden ayrılarak locada karşılaşmayı izleyen ve kaçan goller sonrası duvarları yumruklayan Yıldırım'ı arkadaşları zorlukla sakinleştirdi.

Fenerbahçe seyircisi ise kaçan şampiyonluğun faturasını yönetime çıkardı. Maç bitiminde uzun süre Başkan Aziz Yıldırım'ı istifaya davet eden taraftarlar, basın odasına da saldırarak Teknik Direktör Daum'u tartaklamak istedi. Ancak bunu başaramadılar.

Başkan Aziz Yıldırım'ın Denizli'den sonra ikinci kez son hafta yaşadığı büyük hayal kırıklığının ardından istifanın eşiğine geldiği öğrenildi. Hafta içinde

yönetim kurulunu toplayacak olan başkanın, ayrılma istediğini arkadaşlarına aktaracağı ve genel kurula gitme önerisini getireceği ileri sürüldü.

Ancak başta Ali Koç olmak üzere birçok yöneticinin başkanın acele bir karar almaması için yakın markaja başladığı, Aziz Yıldırım'ın görevi bırakmasının

Fenerbahçe'ye daha büyük zarar vereceğini düşündükleri bildirildi.

Bu arada Teknik Direktör Christoph Daum'un da ayrılığın eşiğine geldiği öğrenildi.

"Aziz Yıldırım tekme tokat dövdü" iddiası

Bu arada, Trabzonspor maçının son bölümünde yaşanan anons rezaleti gündemin ilk sırasına otururken, yönetim de skandalın sorumlusu ilan edildi.

Habertürk'ün haberine göre, tribünlerden Yönetim istifa' sloganları yükselirken Aziz Yıldırım'ın anons sorumlusu Hakan Bingöl'ü tekme tokat dövdüğü iddia edildi. Olayların başlamasına neden olarak gösterilen Bingöl de, polis tarafından gözaltına alındı.



Editör: TE Bilisim