Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneğini ziyaret etti.

Kahramanmaraşspor Taraftarlar derneğini ziyaret ederek taraftarlarla bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Mustafa Poyraz Kahramanmaraşsporla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Samimi bir ortamda geçen ziyarette taraftarlar Başkan Poyraz’a Kahramanmaraşspor atkısı taktı. Taraftarların birleşerek tek bir dernek çatısı altında toplanmalarının önemli olduğunu söyleyen Başkan Poyraz Kahramanmaraşspor’un şehir için çok önemli olduğunu belirtti.

Başkan Poyraz; “Kahramanmaraşspor zor günler geçiren bir takım olmasının yanı sıra bulunduğu yeri hak etmeyen bir takım. Siz taraftarlar ise takımı iyi gününde kötü gününde yalnız bırakmayan onlara her zaman 12. adam olarak sahip çıkan bir topluluksunuz.
Biz Kahramanmaraş Belediyesi olarak Kahramanmaraşspor’un başında kim olursa olsun her sezon yaptığımız yardımları eksiksiz olarak yaptık. Şimdi ise takımı Vizyon grup adı altında bir şirket takıma talip. Şirket sahipleri ile birkaç kez yan yana geldim. Siz şimdi sanıyorsunuz ki Belediye başkanımız Kahramanmaraşspor ile ilgilenmiyor, Kahramanmaraşspor’a yardımcı olmuyor diyorsunuz. Ama şunu söyleyeyim yanılıyorsunuz. Biz belediye olarak önceki yönetimlerde olduğu gibi şimdiki yönetime de aynı desteği vereceğiz. Çünkü bu takım memleketimizin takımıdır” dedi.

Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneği 2. Başkanı Yahya Vursavuş Kahramanmaraşspor’un devri konusunda Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’a bilgi verdi.

Vursavuş tesis sıkıntılarıyla ilgili Başkan Poyraz’dan yardım beklediklerini belirtti. Başkan Poyraz’da konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “ Şuanda Kahramanmaraşspor’un kaldığı yerde Belediyespor’da mevcut Güreş takımı da mevcut. Tabiî ki her kes geniş bir evde kalmak ister. Ama şuanda kahramanmaraşspor için diger takımları sokağa atamam. Onlarda sonuçta profesyonel sporcu. Belediyespor Bal liginden 3 lige çıkmak istiyor, Güreş takımı ise 3 ligde başarılarına başarı katarak mücadele ediyor. Ama Vizyon Grup benden ek bir yer veyahut genişletme gibi teklifleri olursa gelsinler konuşalım. Şimdi sizlere ayak üstü söz vermek istemiyorum, Dernek Başkanınız Devlet Ülger’le irtibat içerisinde olup bu sorunlara hep birlikte çözüm arayacağız” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneği üyeleri Başkan Poyraz’a karakalem çalışması bir tablo hediye ettiler.






Editör: TE Bilisim