Kahramanmaraş’ta uzun yıllardır amatör futbolun ve sporcuların yükünü çeken emektar Batıpark futbol sahası sentetik çime kavuştu.

Batıpark, uzun yıllardır futbola toprak saha olarak hizmet verdi. O futbol sahasında birçok profesyonel futbolcular da yetişti.

Kış aylarında o sahada futbol maçında futbolcular topla mücadele yerine, çamurla mücadele etmek zorunda kaldılar. Ama artık Batıpark futbol sahası sentetik çime kavuştu.

Modern bir görünüm kazanan Batıpark futbol sahası genci, yaşlısı her yaşta insanların spor yapabileceği bir tesis haline getirildi.

Emektar toprak saha birkaç aylık kısa bir çalışma sonucunda uluslararası standartlara uygun olarak sentetik çim ile kaplandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kahramanmaraş Valiliği, İl Özel İdare ve Belediye'nin destekleri sonucunda modern bir tesise kavuşmuş olduk.

Güreş Eğitim Merkezi, Karakucak çim sahası Modern park ve yarı olimpik yüzme havuzu ile birlikte artık Batıpark tam bir spor kompleksi ortamına bürünmüş oldu.

Yeri gelmişken; Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı'yı kutlamamak elde değil.

Henüz göreve geleli daha 1,5 yıl oldu. İlk olarak Batıpark yüzme havuzunu kent merkezine kazandırdı. Ardından ilimizin en büyük ilçesi konumundaki Elbistan'a da bir çim saha kazandırdı ve son olarak ta Batıpark futbol sahasını sentetik çime kavuşturdu.

Kendisini bu başarılı çalışmalarından dolayı kutluyor ve daha birçok başarılarının devamını diliyorum.

MAHMUT BEYAZ
MEMLEKET GAZETESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ

Editör: TE Bilisim