TFF 3.Lig 5. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor'da liderlik sevinci yaşanıyor.

Pazar günü konuk ettiği Batman Petrolspor'u 3-2 yenerek kazandığı 3 puanla grup liderliğine yükselen Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Recep Aydemir, galibiyet nedeniyle futbolcularını kutlayarak, teşekkür etti.

Oynadıkları son 4 lig maçını kazandıklarına dikkati çeken Recep Aydemir şöyle konuştu:

''En yakın takipçimizin 2 puan önündeyiz, bu bir avantaj, ancak iyi futbolumuzu sürdürmemiz her şeyden daha önemli. Bundan sonraki hedefimiz galibiyetlerimize yenilerini ekleyerek hep lider kalmak. Batman Petrolspor maçında ciddi sıkıntılar yaşadığımızı ve maçı 90. dakikada attığımız golle kazandığımızı unutmamamız gerekir. Futbolcularımın maçın ikinci yarısında ortaya koydukları futbol beni memnun etmedi, ancak futbolda zaman zaman böyle şeyler olur.''

Aydemir, hafta sonunda liderlik yarışında kendilerini takip eden Batman Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatarak, çok önemli olan bu maçın hazırlıklarına başladıklarını bildirdi.

BATMAN BELEDİYESPOR ANTRENMANLARDA TEMPOYU ARTIRDI

Kendi sahasında Kahramanmaraşspor'u ağırlayacak olan Batman Belediyespor antrenmanlarda tempoyu artırarak çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyespor düz koşu ile başladığı antrenmanı 5'e 2 pas, teknik taktik ve son olarak korner ve frikik çalışması ile tamamladı.

Turuncu-mavili ekibin teknik direktörü Seyithan Özdaş, Kahramanmaraşspor'u iyi analiz ettiklerini belirterek, "Özellikle Kahramanmaraşspor'u irdelediğimizde son haftalarda başarı grafiği yükseldi. Liderlik koltuğuna bu hafta oturan rakibimiz bu maçta çok hırslı olacaktır. Zor bir müsabaka olacağının bilincindeyiz. Kahramanmaraşspor'un gücünü artı ve eksikliklerini biliyoruz. Her şeyi artıya çevirmek için çalışacağız. Liderlik koltuğuna bir kez daha oturmak istiyoruz" dedi.

Bu hafta kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları Kahramanmaraşspor karşısında alacakları 3 puan ile grupta yeniden liderliğe yükselmeyi ve ilk yarıyı lider olarak kapatmak istediklerini ifade eden Özdaş, ''Grupta ikinci yarıda yapacağımız karşılaşmalarda daha çok avantajlı konumda olmak için Kahramanmaraşspor maçını kazanmamız gerekiyor." diye konuştu. (Cihan - www.kanal46.com)

Editör: TE Bilisim