Trabzonspor, Eskişehirspor ile sözleşme imzalaması beklenen Halil Altıntop ile anlaştı.

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'ın geçtiğimiz günlerde her konuda anlaşmaya vardıklarını duyurduğu Eintracht Frankfurt'un forveti Halil Altıntop, sürpriz bir şekilde Trabzonspor ile anlaştı.

Trabzonspor, dün Eskişehirspor ile transfer görüşmesi yapan milli futbolcu Halil Altıntop ile 3 yıllık anlaşmaya vardığını açıkladı. Dün akşam saatlerinde İstanbul'a gelerek başkan Sadri Şener ile görüşen Altıntop'un, yapılan pazarlıklar sonucunda bordo-mavili kulüple 3 yıllık anlaşmaya vardığı açıklandı.

"ÖNEMLİ BİR OYUNCU ALDIK. HOCAMIZ ŞENOL GÜNEŞ DE İSTİYORDU"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, milli futbolcu Halil Altıntop'u kadrolarına kattıklarını belirterek, Şenol Güneş'in de istediği önemli bir oyuncuyu transfer ettiklerini söyledi.

Sadri Şener, yeni sezon öncesi daha güçlü bir kadro kurmak için çalışmalara devam ettiklerini ifade ederek, "Halil Altıntop transferi camiamıza hayırlı olsun. Önemli bir oyuncu aldık. Hocamız Şenol Güneş de istiyordu. Takımımıza önemli katkılar yapacağını düşünüyoruz. Şampiyonlar Ligi için kurduğumuz kadronun önemli oyuncularından biri olacak. Tecrübeli bir isim. Takımdan ayrılan oyuncuları Trabzonspor aramayacaktır. Geçtiğimiz sezondan daha güçlü bir kadro kurduk ve kuruyoruz. Yarın (bugün) oyuncuyu Trabzon'a getirmeyi planlıyoruz" dedi.

Bordo-mavili yönetim, Halil Altıntop'un transfer edilmesinin ardından Umut Bulut'un Fransa'nın Toulouse takımına gitmesine onay vermesi bekleniyor.

"HALİL ALTINTOP TRABZON'DA"

Trabzonspor'un yeni transferi milli futbolcu Halil Altıntop, sağlık kontrolünden geçmek ve sözleşme imzalamak için bu sabah erken saatlerde Trabzon'a geldi.

Trabzonspor'un, sürpriz bir şekilde anlaştığını açıkladığı son transferi Halil Altıntop, sabah saatlerinde Türk Hava Yolları'na ait tarifeli bir uçakla İstanbul'dan Trabzon'a geldi.

08:40'ta havalimanına inen Halil Altıntop'un, sağlık kontrolünün ardından bordo-mavililerin bir başka transferi Polonyalı oyuncu Adrian Mierzejewski ile birlikte saat 14:00'te Ayasofya Müzesi'nde düzenlenecek törenle resmi sözleşmeye imza atacağı açıklandı.

Editör: TE Bilisim