Komşu İl’in takımı Gaziantepspor’un çiçeği burnunda teknik patronu Erdoğan Arıca ve yardımcı antrenörleri Kahramanmaraş’a gelerek Erdoğan Arıca’nın eski takım arkadaşı olan Kahramanmaraşspor Teknik patronu Abdulkerim Durmaz’ı ziyaret etti. Belediye Spor Tesisleri’nde Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Abdulkerim Durmaz’ı ziyaret eden Gaziantepspor Teknik Patronu Erdoğan Arıca ve yardımcıları Kahramanmaraşspor’un idmanını izledikten bir süre sonra ise Avşaroğlu Et Lokantasında öğle yemeği yediler. Yemekten sonra ise ‘Dondurmacı’ya geçen Arıca ve Durmaz burada ünlü Kahramanmaraşspor dondurmasından yediler ve uzun süre sohbet ederek hasret giderdi.


Durmaz “Erdoğan abi eski takım arkadaşım”

Durmaz; eski takım arkadaşı olan Erdoğan Arıca’nın ziyaretinden çok mutlu olduğunu belirterek; “Erdoğan abi eski takım arkadaşım, aslında küçüğü olarak bu ziyareti ilk olarak benim yapmam gerekiyordu ama o da zor bir göreve talip oldu. Çok yoğun olduğunu bildiğim için ben ziyaretimi ertelemiştim. Kendiside büyük bir nezaket örneği göstererek Kahramamnmaraş’a gelerek beni çok sevindirdi. Bundan sonra ben de ilk fırsatta kendisini ziyaret edeceğim” dedi.

Durmaz “Puan farkını 4’e çıkaracağız”

Kırmızı-Beyazlı ekip Teknik Patronu Durmaz, Hatayspor’u yenerek puan farkını 4’ çıkarmak istediklerini de söyleyerek; “Hatayspor ile oynayacağımız maç bizim için çok önemli. Bu maçı kazanacak gücümüz var. Bu maçı kazandığımız takdirde çok büyük avantaj elde etmiş olacağız. 4 puan aslında büyük bir fark değil ama bu fark benim için çok öneli bir fark, bu arayı kapatabileceklerine inanmıyorum. Kazanırsak bu galibiyet ile Ekstra Play-off’lar için büyük bir adım atmış oluruz. Ama biz kaza olurda yenilirsek de o zaman bizim için lig sıfırdan başlar”ifadelerine yer verdi. Durmaz ayrıca takımda eksiklerin olmadığını belirterek. Takımda sakat veya cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Sadece Onur’un tedavisi devam ediyor. O da Hatay maçından sonra takım ile birlikte çalışmaya başlayacak” diyerek sözlerini bitirdi. (www.kanal46.tv)

Editör: TE Bilisim