Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yıllardır atıl bir şekilde bekleyen Elbistan Spor Salonu’na talip oldu.

2 bin 500 kişilik kapasitesi ile Kahramanmaraş’ın en büyük spor salonu olan, Elbistan Spor Salonu’nun işletilmesi, bakımı ve her türlü ihtiyacın giderilmesi amacıyla girişimlerde bulunduklarını belirten Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, önemli bir yol kat ettiklerini söyledi.

Elbistan’daki Spor Salonu’nun, il merkezi dahil Kahramanmaraş’ın en büyük salonu olduğunu belirten Akgül, isteklerini geçen hafta sonunda İl Koordinasyon Kurulu toplantısında dile getirdiğini ve Vali Mehmet Niyazi Tanılır’ın da bu konuya sıcak baktığını kaydetti.

Akgül, şunları kaydetti: “Elbistan’daki salon kapasitesi ve müştemilatı ile ilimizin en büyük salonu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak buranın işletilmesi, bakımının ve onarımının yapılması amacıyla bir dizi girişimlerde bulunduk. Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne bağlı olan salon bize tahsis edildiği taktirde işletilmesi konusunda önemli çalışmalarımız olacak. Öncelikle tüm okulların programları burada yapılacak. Biz bu tesisin bakım ve onarımı ile işletilmesini çok sağlıklı bir şekilde yapabiliriz. Ayrıca donanımlı beden eğitimi öğretmenlerimiz ile yönetilmesini ve işletilmesini sağlayabiliriz. Yeterli personel tahsis ederek, bakımı ve güvenliğini sağlayabiliriz. Kapalı spor salonu ile ilgili düşüncelerimizi sayın Valimize ilettik. Kendisi bu konuya sıcak bakıyor. Şu anda protokol aşamasına geldik.”

Spor salonunun çok amaçlı olarak kullanılabileceğine değinen Akgül, çeşitli organizasyonlardan düğünlere kadar birçok alanda işletilebileceğinin sinyalini verdi. (KAYNAK: Haber Elbistan - www.kanal46.tv)





(YASAL UYARI: BU HABER İLE FOTOĞRAFIN İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR.)
Editör: TE Bilisim