Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Kahramanmaraşspor A.Ş.’nin Kulüp Başkanı Feridun Kolat, futbolcularla birlikte Başbakana çıkacağını ve takımı sabote edenleri şikâyet edeceğini söyledi.    


Kırmızı-Beyazlı futbolcular ve kulüp Başkanı Feridun Kolat, sezon başından bu yana başta kamu kurum ve kuruluşları, Belediye, Valilik başta olmak üzere Kahramanmaraşspor’a desteklemeyenleri şikâyet etmek için Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a gidiyorlar.


Takımının başarısız olması için büyük çalışma yapıldığına inandığını söyleyen Kolat şunları söyledi:


‘’İçimizde İrlandalılar var. Bu takımın başarısız olması için gece gündüz uğraşanlar var. Takımı desteklemek yerine köstek olmaya çalışanları Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’a şikâyet edeceğiz. Bizler gecemizi gündüzümüzü takımın başarısı için harcarken bu takımın başarısız olması için çabalayanlarda var. Bunlara izin vermeyeceğim bu takımın başarısız olması için ellerinden geleni yapmaya devam etsinler bizde başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Ben bu takım için bugüne kadar 2 milyon lira para harcadım. Takımı satın almak isteyen varsa buyursun. Görüştüğüm başka bir kulüp başkanı 500 bin liraya takım dizdiğini söyledi. Ben aptal mıyım, bu kadar parayı harcayıp ta başarısız olacağım. Bizim böyle bir lüksümüz yok. Ben bu takımı yukarılara çıkartmak zorundayım. Vizyon grubun değil, Kahramanmaraş’ın reklamını yapıyoruz.’’


Ayrıca Kolat, takım içinde de sert bir önlem alacaklarını bu hafta içerisinde takım içerisindeki bu sonuçların sorumlularını ağır şekilde cezalandıracaklarını söyledi. Artık kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız. "Aksayan kolu kıracağız" dedi. (Kaynak: Spor 46)


 


 

Editör: TE Bilisim