Kahramanmaraş merkezli olarak başta tekstil olmak üzere enerji, gıda, eğitim, çimonto, termal turizm gibi alanlarda yatırım ve hizmetleri bulunan KİPAŞ Holding, Spor Toto 3. Lig takımlarından Kahramanmaraşspor'a 50 bin lira maddi yardımda bulundu.

Kırmızı-Beyazlı Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Doğan Tehçi, KİPAŞ Holding'i ziyaret ederek yönetim kurulu başkanı M. Hanefi Öksüz ile görüştü. Öksüz ziyarette, firma olarak Kahramanmaraş'ın her türlü sorunuyla yakından ilgilendiklerini, bütün yatırımlarını bu kente yaptıklarını belirtti.

Sporun ilgi alanlarından biri olduğunu, Kahramanmaraşspor'a her dönem destek olmaya çalıştıklarını ifade eden işadamı Öksüz, şunları söyledi:

''Kahramanmaraşspor'daki en büyük problem sık yönetim değişikliği. Her şeyde başarı takım çalışmasıyla gelir. Bunu en iyi futbolla uğraşanların bilmesi gerekir. Ben kendi yöneticilerimi topladığım zaman 'her zaman hepimiz bir futbol takımı gibi aynı amaca doğru gidelim' diyorum. Çünkü bunun başka bir yolu yok. Artık 'ben' bitmiştir 'biz' vardır. Üzülerek söylemek gerekirse bu Kahramanmaraşspor'da olmuyor. Gerçekten bu işe gönül vermiş, bu işi bilen, bu işi anlayan ve mesai veren arkadaşlarınızın buralarda yöneticilik yapmaları gerekir. Tabii bir sürü maddi sorunlar ortada. Birisi göreve geliyor bırakıyor, öbürü geliyor öbürü bırakıyor. Sık yönetim değişikliğinden dolayı iyi bir yönetici profili oluşmuyor. Başarı olması için uzun yıllar başarılı bir yönetimin o takımda kalması lazım.''

Daha sonra işadamı Öksüz, Kulüp Başkanı Tehçi'ye 50 bin lira değerinde çek verdi. Doğan Tehçi ise KİPAŞ'ın Kahramanmaraş'a her türlü desteklerini bildiklerini, sadece sporla sınırlı kalmayıp diğer alanlarda yatırımlar yaptıklarını söyledi. KİPAŞ'la gurur duyduğunu, KİPAŞ'ın Kahramanmaraşspor'a her zaman destek olduğunu ifade eden Başkan Tehçi, aldıkları 50 bin lira maddi yardımı doğru ve dürüst şekilde kullanacaklarını da söyledi.

Bilindiği gibi; Toprak Koruma Kurulu’nun son kararı ile Kahramanmaraş gündeminde ilk sıraya yükselerek günlerdir konuşulan İşadamı M. Hanefi Öksüz’ün, ulusal gazetelerde yayımlanan ve büyük ses getiren ‘Birlik ve beraberlik’ ilanlarının bir bölümünün finansmanını da karşıladığı öğrenildi. (www.kanal46.com)

Editör: TE Bilisim