Türkiye 2. Ligi B kategorisi 5. grupta Hatayspor ile birlikte play-off maçlarına katılmaya hak kazanan Kahramanmaraşspor’da büyük sevinç yaşanıyor.

Geçen yıl ikinci ligden üçüncü lige düşen Kırmızı-Beyazlı ekibin bu başarıyı kazanmasında en büyük pay sahiplerinden biri olan Başkan Yardımcısı Arif Ağyar, play-off maçlarında da başarı serisini devam ettirerek yeniden ikinci lige çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Faik Demir ise, play-off grubuna kalmanın mutluğunu ve sevincini yaşadıklarını belirterek; “Sezon başında belirlediğimiz ikinci lig için ilk adımı böylece attık. Artık tek düşüncemiz; play-off maçlarında da bu başarıyı devam ettirmektir. Gerekli çalışma ve hazırlıkları yaparak hedeflerimize ulaşacağımıza olan inancımız ise tamdır” diye konuştu.

Öte yandan; Kahramanmaraşspor’un genel kurul toplantısının ise 10 Ocak tarihinde yapılacağı öğrenildi. Bu kongrede yönetimin özellikle takıma maddi destekte bulunacak isimlerde takviye edilmesi bekleniyor.

Play-off maçlarına katılmaya hak kazanan Kahramanmaraşspor'un içerisinde bulunduğu maddi krizin aşılabilmesi için bugünlerde de herkese büyük görevler düşüyor. Çünkü bu takım Kahramanmaraş'ın tanıtımına en büyük katkıyı yapan en önemli bir araçtır.

KAHRAMANMARAŞSPOR'A BU ZORLU SÜREÇTE DE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ (www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim