TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu ekiplerinden Malatyaspor'da, Kahramanmaraşspor maçında kazanılan galibiyetin sevinci yaşıyor.

Teknik sorumlu Hasan Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kahramanmaraşspor maçında istedikleri oyunu sahaya yansıtarak, 1-0 galip geldiklerini söyledi.

Koç, oyunun kontrolünün maçın başından sonuna kadar kendilerinde olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

'Üç hafta düşüşten sonra toparlanmamız gerekiyordu. Bunun başlangıcı olarak da Kahramanmaraşspor maçının ne kadar önemli olduğunu futbolcu arkadaşlarımıza anlattık. Müsabakaya aldığımız bilgiler doğrultusunda hazırlandık. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtınca karşılaşmadan 1-0 galibiyetle ayrıldık.'

Rakip takımın düşmeme mücadelesinin müsabakayı zorlu hale getirdiğini ifade eden Koç, 'Her şeye rağmen galibiyeti isteyen ve arayan takım bizdik. Saha içerisinde çok koşan, ayağa pas yapan ve gol arayan takım olduk ve ödülünü üç puanla aldık' diye konuştu.

Yarından itibaren Adana Demirspor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını kaydeden Koç, 4 maçlık bir periyotlarının kaldığını, genç futbolcuları iyi hazırlayarak sezon sonunda istedikleri takıma transfer olmalarını sağlayacaklarını kaydetti.

Öte yandan Koç, 13 futbolcunun dün üniversite sınavına girdiğini belirterek, futbolcularının başarılarını beklediklerini söyledi. (haberler)
Editör: TE Bilisim