Kahramanmaraşspor Yönetimi ve işadamı Haluk Şerbetçi, Kahramanmaraşspor teknik heyetinin ve futbolcularının yüzünü güldürdü. Pazar günü oynanan Trabzon Yalıspor mücadelesinden önce galibiyet olması durumunda futbolculara toplam 15 bin TL prim müjdesi veren Kulüp Başkanı Doğan Tehci’nin ardından maçın 1-0’lık galibiyetle tamamlanması üzerine işadamı Haluk Şerbetçi de futbolculara ve teknik heyete 5 bin TL prim desteği verdi.

KMS’DE GALİBİYET PRİMİ

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Doğan Tehci’nin 15 bin TL’lik, işadamı Haluk Şerbetçi’nin ise 5 bin TL’lik galibiyet primi, dün kulüp tesislerinde Asbaşkan Fikret Fındık ile birlikte Muhasip Üye Enver Kılınç tarafından futbolculara ve teknik heyete verildi. Prim dağıtımında teknik direktör Hüseyin Yenikan da hazır bulundu.

KAHRAMANMARAŞSPOR’DA YÜZLER GÜLÜYOR

Pazar günü 9 yıl aradan sonra ilk defa 12 Şubat Stadı’nda mücadele veren Kahramanmaraşspor, Trabzon Yalıspor’u 1-0 mağlup ederek taraftarlarının ve Kahramanmaraş halkının yüzünü güldürdü.

Bu galibiyetten önce futbolculara 15 bin TL’lik prim müjdesi veren Kulüp Başkanı Doğan Tehci’nin ardından, maçın galibiyetle sonlanmasıyla Kahramanmaraşspor’a büyük destekler veren Haluk Şerbetçi de soyunma odasına giderek futbolculara 5 bin TL prim müjdesi verdi.

Toplam 20 bin TL’lik prim alacak olan Kahramanmaraşsporlu futbolculara ve teknik heyete, dün kulüp tesislerinde yapılan proğramla primleri dağıtıldı.

Asbaşkan Fikret Fındık ve teknik direktör Hüseyin Yenikan’ın da hazır bulunduğu proğramda Muhasip Üye Enver Kılınç, futbolculara ve teknik heyete primlerini tebrik ederek dağıttı.

KILINÇ: TAKIMIMIZIN ARKASINDAYIZ

Muhasip Üye Enver Kılınç yaptığı konuşmada; “Kahramanmaraşspor-Trabzon Yalıspor müsabakasından önce başkanımız Doğan Tehci’nin söz vermiş olduğu 15 bin TL’lik primi bugün futbolcularımıza takdim ediyoruz. Ayrıca KMS’ye işadamlarımızdan Haluk Şerbetçi gelerek 5 Bin TL’lik prim desteği verdi. Onu da kendi primimize ekleyerek futbolcularımıza dağıttık. Bundan sonraki maçlarda takımımız iyi oynadığı sürece takımımızın arkasındayız. Değerli işadamlarımızın da bu prim sistemine katılmalarını bekliyoruz” dedi.

YENİKAN: PRİM BÜYÜK MORAL OLDU

Bir açıklama da teknik direktör Hüseyin Yenikan’dan geldi. Yenikan, “Sahamızda yıllar sonra ilk maçımızda ilk galibiyetimiz nedeniyle yönetimimizin bize verdiği 20 bin TL’yi dağıtmaları ilk antrenman öncesi büyük bir moral oldu. Arkadaşlar bu davranış sayesinde daha büyük bir şevkle işlerine sarılıyorlar. Bu çalışmasından dolayı yönetimimize teşekkür ediyorum” diyerek bir şeylere daha dikkat çekmek istediğini belirtti.

Trabzon Yalıspor mücadelesinde saha içerisinde bazı futbolcular üzerinde değişiklik yaparken kale arkasından kendisine “Hoca o çıkmazdı, o iyiydi” diye serzenişte bulunanların olduğunu ifade eden Yenikan, burada kamuoyuna daha önce yapmamış oldukları açıklama eksikliğinden dolayı yanlış anlaşılmaların olduğunu belirtti.

TAKIMDA KONTENJAN SIKINTISI VAR

Takımda 5 tane kontenjanlarının olduğunu kaydeden Yenikan, Trabzon Yalıspor mücadelesinde bu kontenjanda da Emre Keskin’in olduğunu belirterek; “4 kontenjanımızdan olan Mevlüt, Cengiz, Akif’den birisi çıkması gerekiyor. Mecburen birisini almak zorundaydık, o yüzden Cengiz’i ve Durdu Ahmet’i almak zorunda kaldık” dedi. Kendilerinin istedikleri değişikliği yapamadıklarını, fakat kontenjanı kullanmak zorunda olduklarını da belirten Yenikan, oynayan futbolcuların iyi de olsa girecek olan futbolcuların sahaya girebilmesi için bu futbolcuları çıkarmak zorunda kaldıklarını kaydetti.

RAKİBİMİZİ SEYRETMİŞTİK

Daha önce rakibimizi seyrettiklerini ifade eden Yenikan, takımı çok iyi analiz ettiklerini, hangi noktada kuvvetli, hangi noktada kuvvetsiz olduklarını tespit ettiklerini belirterek, “Maç tam beklediğimiz gibi geçti. Trabzon Yalıspor’un daha önceki maçlarında 90’ lı dakikalarda gol yemişlerdi. Fakat müthiş koşan çok tehlikeli adamları olan ekipleri vardı. Ama galip gelen biz olduk” dedi.

ÇOK İYİ BİR MÜCADELE ÇIKARDIK

Futbolcularının çok iyi bir oyun sergilediğini kaydeden Yenikan, “Futbolcularımız yıllar sonra izleyicileriyle 12 Şubat Stadı’nda buluşmanın heyecanıyla güzel bir futbol ortaya koyamasalar da yürekli bir performans gösterdiler. Bazı bölgelerde 3-4 tane futbolcularımız varken bazı noktalarda hiç yoktu. Çok yorulmalarına rağmen istediğimiz sonucu son dakikalarda buldular. Tabi burada santrafor olarak Cemal’ i oynatmamızın çok büyük etkisi oldu. Kendisi iki haftadır Ürgüp’te olduğu için maça antrenmansız çıktı. Onun da 10 dakikalık komisyonu olduğu için görev verdik. Sonuçta maçı kazandık. Daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum” dedi.

TAKIM İYİ YOLDA

Takımın çok iyi bir yolda olduğunu söyleyen Yenikan, bunun yanında çok büyük eksiklerinin de var olduğunu kaydederek, “Gol pozisyonu yaratma eksiğimiz çok, final paslarında eksiğimiz çok. Fakat diri mücadeleci bir takım haline gelirsek 90 dakika savaşan, maçı bırakmayan, sonuna kadar kovalayan bir takım haline gelirsek her maçtan puanla ayrılabiliriz. Bu maçı kazanmamıza rağmen bir pozisyonumuz var. Geçen hafta kaybettiğimiz maçta 7 pozisyonumuz vardı. Bunun da nedenleri var, eksiklerimiz çok. Adam eksiğimiz var. Yeni bir transfer yapamayacağımız için takımımızın daha çok çalışmasını sağlayacağız. Bazı futbolcuları çift yönlü kullanarak değerlendireceğiz.

KIRKLARELİSPOR MÜCADELESİ ÖNE ALINDI

Ayrıca Yenikan, gelecek hafta sonu kendi sahalarında yapacakları Kırklarelispor mücadelesinin 30 Eylül Perşembe gününe alındığını da açıkladı. (Haber-Foto: Akif Kaplan / www.kanal46.com)



Editör: TE Bilisim