Bu sezon Türkiye Üçüncü Ligi 2. Grup’ta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor lig hazırlıklarını Nevşehir Avanos’ta yaptığı kampla sürdürürken kulüp üzerindeki transfer yasağı ise henüz kaldırılamadı.

Kulüp binasında bugün gerçekleştirilen ve Kulüp Genel Koordinatörü Muzaffer Çaylı’nın 27 Haziran 2010’da yapılan kongre sonrasındaki faaliyetlerle ilgili açıklamalarda bulunduğu basın toplantısında bir soru üzerine Yönetim Kurulu Muhasip üyesi Enver Kılınç şunları söyledi:

“Kahramanmaraşspor’un piyasaya ve şahıslara olan borcu 4 milyon liradır. Bunun yanında federasyon nezdindeki futbolcu ve antrenör alacakları ise 1 milyon 400 bin lira olmak üzere kulübümüzün şu andaki toplam borcu 5 milyon 400 bin liradır. Eğer eski başkanlar ile yöneticiler ve şahıslar temlikli alacaklarından vazgeçerlerse kulübümüzün sadece 1 milyon 400 bin lira borcu kalacaktır. Bu para ise zaman içerisinde iddaa gelirlerinden rahat bir şekilde ödenir ve belli bir süre sonra da Kahramanmaraşspor’un borcu bitirilmiş olur. Bu konuda ilgili kişilerden duyarlılık bekliyoruz.”

Öte yandan; Nevşehir Avanos’ta sürmekte olan ve 21 Ağustos’ta bitecek olan kamp çalışmalarının duruma göre bir hafta daha uzayıp-uzamayacağı ise netlik kazandı. Takımın 40 bin liralık kamp masraflarını karşılayan işadamı Haluk Şerbetçi, Kulüp Başkanı Doğan Tehci’ye özel maç yapabilecekleri başka takım olması halinde isterlerse kampı bir hafta daha uzatabileceklerini belirtmişti, ancak kamp çalışmalarını hafta sonunda tamamlayacak olan takım Kahramanmaraş’a dönecek. (www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim