Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde 60 minik güreşçi, Elbistan Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okul sporları çerçevesinde ortaklaşa organize ettiği güreş turnuvasında mindere çıktı.


İl Gençlik Hizmetleri Genel Spor Müdürlüğü organizasyonunda, İlçe Gençlik Hizmetleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ortaklaşa organizesi ile gerçekleştirilen okul sporları turnuvaları, küçükler kategorisinde düzenlenen güreş turnuvası ile devam etti.
Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen küçükler kategorisi güreş turnuvasına ilçe genelindeki okullardan 60 erkek öğrenci katıldı. Turnuva hakkında konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Yılmaz, “Okul sporları etkinliği kapsamında ilçemiz genelinde bulunan okullar arasında güreş turnuvası düzenledik. Turnuvanın küçükler kategorisindeki maçlar sabah saatlerinde başladı ve aynı gün tamamlandı. Burada dereceye giren öğrencilerimiz Kahramanmaraş’ta yapılacak turnuvada ilçemizi temsil edecek” dedi.
Küçük güreşçiler ise minderde birbirlerini yenebilmek için ter döktü. Karşılaşmaların sonucunda Çatova Ortaokulu birinciliği elde ederken, Esentepe Ortaokulu ikinci, İmam Hatip Ortaokulu üçüncü ve Kümbet Ortaokulu da dördüncü oldu.
Turnuva, dereceye giren öğrencilere madalya ve kupa takdimi ile son buldu.

Editör: TE Bilisim