Geçtiğimiz yıl çok çetin geçen kış ayları nedeni ile antrenman yapacak saha bulamayan Kahramanmaraşspor’a, bu yıl Beyoğlu Belediyesi, Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksinin kapılarını açtı. Başkan Okumuş, Kahramanmaraşspor’un maddi manevi her türlü desteğe hazır olduğunu söyledi.


TFF Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor, geçen yıl yaşadığı antrenman sıkıntılarını yaşamamak için alternatif saha arayışına girdi. Bu konuda Kırmızı Beyazlı ekibe yardımcı olmak isteyen Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, şehrin en iyi ve en güzel spor tesislerinden olan Recep Tayip Erdoğan Spor Kompleksinin kapılarını Akdeniz Aslanlarının hizmetine açtı.


Geçen yıl çok çetin geçen kış nedeni ile antrenman yapacak saha bulamayan ve halı sahalarda antrenman yapan Kahramanmaraşspor, bu yıl bu sıkıntıları çekmeyeceğe benziyor.


Kahramanmaraş Belediyespor’un modernize ettiği sahaların yanı sıra, Beyoğlu Belediyesi de Kahramanmaraş’ın profesyonel ekiplerinden Kahramanmaraşspor’a sahip çıktı. Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş’ın profesyonel takımı olan Kahramanmaraşspor’a kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi. Kulüp için her türlü desteğe hazır olduğunu dile getiren Okumuş, bu alanda Kahramanmaraş’ı temsil eden tüm kulüplere kapılarını açacaklarını söyledi.


Okumuş’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Kahramanmaraşspor A.Ş. Sportif Direktörü İlter Kasap, “Osman Okumuş’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisine minnet ve şükran duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Kahramanmaraşspor’a göstermiş olduğu bu duyarlılığını taktire şayan olarak görüyoruz. Kahramanmaraşspor ailesi olarak Osman Okumuş Belediye başkanımızdan Allah razı olsun, bize tesis olarak kapılarını sonuna kadar aralamıştır. Ve bizden hiçbir şeyi esirgemeyip her türlü yardımımıza koşup yanımızda olduğu için kendisine bir kez daha sonsuz teşekkürler ediyoruz.” dedi.


İlter Kasap, Kahramanmaraşspor camiası olarak Beyoğluspor’a BAL liginde başarılar dileyerek, “bize her hangi bir konuda ihtiyaç duydukları vakit Kahramanmaraşspor olarak her zaman yanlarında olacağız.” Haber: Cebrail SARI MANŞET

Editör: TE Bilisim