Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren mühendis, mimar odaları arasında bu yıl ilki düzenlenen TMMOB 1. Bahar Halı Saha Turnuvası 24 Nisan 2010 Cumartesi günü açılış kokteyli ve açılış maçı ile başladı.

Konu bile ilgili bir açıklama yapan TMMOB Kahramanmaraş İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Başkanı Yusuf Temizkan, şunları söyledi: “Bu yıl ilkini gerçekleştireceğimiz futbol turnuvamızı inşallah geleneksel hale getirip her yıl gerçekleştireceğiz. Mühendis ve Mimar odalarımız kendi ihtisas alanları ile ilgili birçok faaliyette bulunmaktadır. Bunun yanında kültürel ve sosyal faaliyetlerimizi artırarak ilimizde faaliyet gösteren odalarımız arasında diyalog ve birlik beraberliği artırmayı hedeflemekteyiz. Bu tür etkinlikler mühendis ve mimar arkadaşlarımızın kaynaşmasını ve Dostluk bağlarını arttıracaktır. Turnuvamız 24 Nisan -2 Mayıs tarihleri arasında tamamlanacaktır. 2 grup lig usulü maşlarını tamamladıktan sonra yarı final maçları ve 2 Mayıs günü final maçı ile turnuva şampiyonu odamız belirlenecektir. Turnuvaya 9 mühendis ve mimar odamız (Jeoloji Mühendisleri Odası, Makine Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, Orman Mühendisleri Odası, Tekstil Mühendisleri Odası, Ziraat Mühendisleri Odası ) iştirak etmiştir.”

Ayrıca turnuva sonunda şampiyon takıma törenle kupa takdimi yapılacağı belirten Temizkan, KSÜ Avşar Yerleşkesinde yapılan turnuvaya Mühendis, Mimar ve halkımızı davet etti.
Editör: TE Bilisim