Trabzon Valiliği, Trabzonspor'dan bin 344 kombine bileti alarak, kulübe büyük destekte bulundu. Valisi Kızılcık, ''Bordo-mavili kulübün elde ettiği başarılar hepimizi çok mutlu ediyor" dedi.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un, Türkiye'nin en önemli kulüpleri arasında bulunduğunu ifade ederek, ''Bordo-mavili kulübün elde ettiği başarılar hepimizi çok mutlu ediyor. Bu yıl sezona çok iyi başlangıç yapan Trabzonspor'un bu başarısının devam edeceğine inanıyorum'' dedi.

Kızılcık, Trabzonspor'a valilik olarak da destek verdiklerini ve bundan sonra da vermeye devam edeceklerini kaydederek, ''Valilik olarak bordo-mavili kulüpten bin 344 kombine bileti aldık. Bunun karşılığında ise kulübe 622 bin lira ödendi'' diye konuştu.

-KEŞANLI KIZLARA DA KOMBİNE DESTEĞİ-

Vali Kızılcık, bugün ayrıca, keşan giyerek bordo-mavili kulübün maçlarını izleyecek olan Trabzonlu 10 genç kızı makamında kabul etti.

Merkezi İstanbul'da olan Trabzon Fikir Kulübü'nün girişimiyle alınan kombine kartlarla, sezon boyunca Trabzonspor'u tribünden destekleyecek olan genç kızlara Vali Kızılcık da destek vererek, genç kızların yaptığı bu davranışın çok önemli olduğunu, futbol sahalarında dostluğun ve güzel görüntülerin oluşmasına büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Kızılcık, genç kızlara daha fazla katılımın sağlanması açısından tüm desteği vereceğini de ifade ederek, ''Ülkemize örnek olabilecek bu gruba destek vermek ve katılımı artırmak için her türlü desteği vermeye hazırım. Sayının artması ve maçlara daha fazla kızımızın gelmesi içinde gerekli kombine desteği veririz'' dedi.