Kahramanmaraş Kent Konseyi (KKK) Başkanı Zeynep Arıkan’ı ziyaret eden siyasi parti il başkanları, fikir alışverişinde bulunarak ‘hayırlı olsun’ dileklerini sundular.


AK Parti İl Başkanı Mehmet Fatih Mehmet Erkoç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Galip Yılışın ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, 8 Ekim 2011 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul’da yeniden başkan seçilen Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan’ı ziyaret ederek yeni Yürütme Kurulu Üyelerine ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler.


Ziyarette siyasi parti il başkanlarına Kent Konseyi’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Zeynep Arıkan, aynı zamanda siyasi parti il başkanlarını 19 Aralık’ta düzenleyecekleri deprem konferansına davet etti.


Siyasi parti il başkanlarının üçünün bir arada Kent Konseyi’ni ziyaret etmelerinden onure olduklarına dikkat çeken Başkan Arıkan, bu birlikteliğin il adına olumlu bir gelişme olduğuna işaret etti.


Kahramanmaraş için yapılması düşünülen yatırımlar ve projeler konusunda siyasi parti il başkanları ile fikir alışverişinde bulunduklarına dikkat çeken Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan şunları kaydetti:


“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde grubu bulunan siyasi partilerimizin il başkanları gerçekleştirdikleri ziyarette hem hayırlı olsun dileklerini ilettiler hem de fikir alışverişinde bulunduk. Kahramanmaraş’a yapılacak yatırımlar ve projeler konusunda görüşlerimizi belirttik. Aynı zamanda Kent Konseyi olarak yaptığımız ve yapacağımız projeler konusunda bilgi verdik. Kent Konseyi olarak şehrimizi yapılacak olan yatırım ve projelerin yakın takipçisi olacağımızı belirttik. Siyasi parti başkanlarımız da Kent Konseyi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve şehrimiz adına olumlu bulduklarını söylediler.”