Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde faili meçhul hırsızlıkları aydınlatmak adına hırsızlara pusu kuran Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kale Mahallesi’nde bir apartmanda 3 kişiyi yakalarken, yakalananlardan birinin hırsızlık suçundan arandığı tespit edildi.

Edinilen bilgilere göre; hırsızları yakalamak adına bir çalışma başlatan Afşin ilçe Emniyet Müdürlüğü, çalışmalar kapsamında hırsızlık yapılabilecek apartmanları tespit ettikten sonra apartmanlara sivil polislerle pusu kurup, devriye gezmeye başladı.

Polisin yapmış olduğu bu titiz çalışma meyvesini verdi ve Kale Mahallesi’nde bir apartmanda 3 kişi yakalandı. Gözaltına alınarak Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen şüphelilerin Osmaniye İli Nüfusu’na kayıtlı Ürkiye Ç. (34), Gül L. (48) ve Kiraz K. (48), apartmana hırsızlık yapmak için girmediklerini söyledikleri öğrenilirken, Gül L.’in de sahte kimlik kullandığı ve gerçek isminin Sultan G. olduğu tespit edildi.

Diyarbakır’da hırsızlık suçundan da arandığı ve 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldığı öğrenilen Sultan G. ile Ürkiye Ç. ve Kiraz K., sorgularının ardından Afşin Adliyesi’ne sevk edildi.

Burada Sultan G. tutuklanarak Elbistan E Tipi Kapalı Cezaevi’ne konulurken, diğer ikisi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (Kaynak: Yeşil Afşin - www.kanal46.com)



YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...

Editör: TE Bilisim