Kahramanmaraş’ta Şirikçioğlu Mensucat'a ait kot boyama fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 4 işçi gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. İşçiler Şeyh Adil Mezarlığında yan yana açılan 4 kabirde toprağa verildi.


Kahramanmaraş Şehir Devlet Hastanesi Yörük Selim ek Hizmet Binası Morgu’ndan alınan işçilerin cenazeleri ilk olarak aileleriyle vedalaştırılmak üzere evlerine gönderildi. Daha sonra işçilerden Erkan Gölge (42), Çelebi Başkurt (47) ve Mehmet Nuri Özgüner’in (39) naaşları Ulu Cami’ye, İlhami Çetin’in naşı ise Erkenez Mahallesi Ömer Faruk Camii’ne getirildi.


4 işçi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazlarının ardından, sevenlerinin omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı. Bu arada cenaze namazını kıldıran Ömer Faruk Şirikçi Hoca’nın, namazın ardından helallik istediği esnasında duygu dolu anlar yaşandı. İşçiler Şeyh Adil Asri Mezarlığı’nda yan yana açılan 4 kabirde toprağa verildiler. İşçilerin cenaze törenine TBMM Başkanvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Belediye Başkan Yardımcıları Cevdet Kabakçı, Hasan Kara, işçilerin aile dostları ve çok sayıda vatandaş katıldı. (www.kanal46.com)